Joc De Rol
Orasul care nu a existat - Pagina 3 Popuppng

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Joc De Rol
Orasul care nu a existat - Pagina 3 Popuppng
Joc De Rol
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Orasul care nu a existat

2 participanți

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Orasul care nu a existat - Pagina 3 Empty Re: Orasul care nu a existat

Mesaj Scris de Homerface 10/5/2013, 01:01

-Atunci spre centrul vechi.
Cand am ajuns aproape de centrul vechi, il vazusem pe tip. Avea un ceas vechi in mana si in spatele lui se afla un portal imens, cam cat un bloc cu 12 etaje.
-Numele meu este Destromath si acum veti face cunostiinta cu cel mai puternic monstru care a vazut vreodata planeta. Il prezint pe Hyperion!!!
Pamantul se cutremura, toate plantele parca incepeau sa moara. A fost o atmosfera sumbra. Luna a primit o culoare rosie. Simteam ca un montru este pe cale sa iasa de pe poarta.
-HAHAHAHAHAHAAAAA. Radea Destromath in hohote. "Poof". A primit un glont in cap. Destromath cazuse mort. Dar portalul nu se inchise si montrul simteam ca se apropie tot mai repede.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sex : masculin
Puncte : 4399
Aprecieri : 6
Varsta : 35
Localizare : Cercul imaginar din jurul meu imi delimiteaza pozitia curenta
Viața Utilizatorului : Sunt Bine [0]

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 10/5/2013, 11:58

Auzeam pasii care veanau dinspre portal. Aproape ca zguduiau universul. Ma asteptam sa fie un imens monstru, cat portalul, dar cand a iesit am vazut o silueta cam de vreo 3 metrii. Capul sau era monstruos, avea forma unui cap de Dragon, dar avea si niste coarne care se incolaceau. Trupul era acoperit cu o armura neagra ca carbunele, dar se vedea ca e mult mai puternica decat orice armura vazuta inainte. Avea o sabie mare, care parea mult mai putin aerodinamica ca Diien-urile, dar vizibil mai puternica. Din spatele armurii ii iesea coada cea purpurie ca si piele sa.
Am sarit in fata si am inceput sa alerg spre el cu sabiile in mana - ca deobicei: ShortDiien in mana stanga, iar LongDiien in mana dreapta. Sabiile au inceput sa-mi straluceasca. Cand am ajuns langa Hyperion l-am lovit cat de tare am putut. Fara rezultat. Nici macar nu s-a clintit. A ridicat mana si mi-a dat o lovitura peste fata. A fost atat de puternica incat am cazut pe jos.
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Puncte : 4510
Varsta : 25
Localizare : Craiova

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 10/5/2013, 12:09

Era clar ca nu puteam sa il ating de unul singur pe acest montru. Am scos Soul Sword intr-o mana si Apocalypse in cealalta mana. Cand am sarit sa il lovesc a explodat ceva in fata mea. Din aer aparuse un avion vechi. Era Roger Zap in avion.
-Ati crezut ca ati scapat de mine bastarzilor?
De pe strazi veneau spre noi o gramada de roboti. Pareau foarte puternici.
-Faceti cunostiinta cu Hiper-botz. Roboti de inalta clasa, precizie foarte mare si pot trage pana la 5000 de gloante pe minut. Mai mult, acesti roboti pot creea pe ei un scut care ii face imuni la lovituri fizice.
Din spate mai venea spre noi un robot urias. Desi era foarte mare, era foarte agil.
Dar, langa mine si Skido aparuse o umbra misterioasa. Intre noi aparuse un fel de monstru. Era o dihanie de om. Avea cam 2.20 metri si 200 de kg. Era un pachet de muschi. Era imbracat intr-o vesta rosie si niste pantaloni verzi tot rupti.
-Ma numesc Mike Angelo, si de aceasta data, voi lupta de partea voastra.
-Eu sunt Zedd si el este Skido. Ma bucur sa primesc orice ajutor acum.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 10/5/2013, 12:22

M-am ridicat de la pamant. Mi-am strans sabiile puternic. Am lovit din nou cu HotShot-uri, insa nu prea parea sa-l deranjeze. HyperIon asta parea invurnerabil. Hyperion isi scoase sabia si incerca sa ma atace, dar m-am ferit cu stil. Din nou incerca sa ma taie cu sabia sa, dar eu am sarit in laturi, sabia trecand fix pe langa parul meu. Am apropiat sabiile. Am inceput sa ma concentrez. Stiam ca in forma umana sansele mere erau zero. Parul meu s-a facut alb si a inceput sa creasca. Ochii mei s-au facut rosii. Iar din spatele meu a iesit o pereche de aripi. Nu mai erau albe ca data trecuta, acum era cenusii spre negru, ca penele corbului. Nu mai eram un inger. Eram jumate inger, jumate demon, eram un nefilim. Ma simteam mai puternic ca niciodata, dar nu ma simtem deloc epuizat ca in forma de inger. Facusem bine ca bausem sangele lui Zedd. Mi-am apropiat si mai mult sabiile iar ele au fuzionat. Acum aveam doar o sabie mare, pe care toata lumea ar fi tinut-o in doua maini din cauza greutatii. Ei, eu o tinem doar intr-o mana. Aceasta arma era Diien - Lama Semi-demonica.
Mi-am miscat incheietura ma si cum as fi lovit cu sabia, dar o facusem in gol. Unda de soc il atinsese pe Hyperion, creend o sgarietura pe armura sa cea neagra.
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 10/5/2013, 12:30

Fara sa apuc sa ma prezint, Mike deja incepuse sa arunce o pelerina in aer si il acoperise pe Roger.
-Acum Roger nu mai poate controla robotii. zise Mike.
Dar se parea ca robotul mare gandea singur.
-Eu il iau pe urias, tu vezi ce faci cu Roger.
Alerg printre robotii lui Zap si ajung la robotul mare. El trase spre mine cu o ploaie de gloante. Am bagat inapoi Soul Sword si am scos alta sabie, Ragnarock. Cu ajutorul celor doua sabii, Ragnarock si Apocalypse am blocat toate gloantele. Cand am ajuns fata in fata cu el, am sarit pana la nivelul capului sau si il lovisem cu pumnul urland, Ogre Punch! Ogre Punch este o tehnica de pumni care poate pune la pamant si un urias. Robotul cazuse pe spate. Impactul sau cu pamantul a fost unul puternic. Am incercat sa cobor cu sabiile spre el si sa il tai bucatele dar se despartise in mai multe parti mici de robot si se formase din nou robotul la cativa pasi mai departe. De aceasta data, in loc de mitraliere avuse aruncatoare de rachete.
Mike incepuse se zboare si incepuse sa il urmareasca pe Roger cu avionul, care incerca sa scape. Era bine ca macar robotii mici erau neutralizati.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 10/5/2013, 12:41

Hyperion incepuse sa urle si sa sara in colo si-ncoace, incercand sa ma loveasca. Odata era sa reuseasca, dar m-am aparat cu aripile. Aripile de nefilim era foarte puternice! Inca o lovitura de sabie in armura si Hyperion urla cat de tare putu. Se vedea ca nu era obisnuit ca cineva sa ii distruga armura.
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 10/5/2013, 12:46

Robotul incepuse sa arunce rachete spre mine. Aveam nevoie de Cyber Sword. Cyber Sword era o sabie care era foarte eficienta la distrus roboti, tancuri, armamente etc. Folosind Bend Time saream de pe racheta pe racheta, unele chiar le taiasem in aer deoarece mi se parea ca ar fi putut ajunge la skido. Cand am ajuns din nou fata in fata cu el, se descompuse din nou in mai multe obiecte si se mutase si mai departe. Aveam nevoie sa gandesc o tehnica noua.
Stiam exact ce am de facut.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 10/5/2013, 12:58

Am incercat sa-l lovesc pe Hyperion cu sabia, dar a parat cu lama sa. Am incercat din nou: acelasi rezultat. Se prinsese cum joc. Asa ca am facut niste HotShot-uri, nu prea eficiente. Mi-am infipt sabia in pamant. Pe directia adversarului rasareau tot felul de lame ascutite. Era o tehnica noua: RainOfSteel. M-am ridicat putin in aer, apoi am batut puternic din aripi, aruncand in toate directiile pene negre si ascutite. Din cate se vede, reusisem sa provoc mici daune, deoarece pe fata demonica a lui Hyperion aparusera cateva picaturi de sange.
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 10/5/2013, 13:04

Folosind puterile psihice am creat inca 4 clone ale mele si le-am imprastiat in jurul lui. Eu, originalul ma facusem invizibil, deoarece era intuneric afara, o eclipsa cauzata de Hyperion. Si acolo, cat timp robotul se lupta cu clonele, am creat o mana uriasa de pamant, folosind puterea elementelor, si il lovisem din plin. Il aruncasem inspre mine. Cand era in aer, incepuse iarasi sa se desparta in bucatele, dar cand vazusem ca face asta, am folosit bend time, am mers repede intre partile lui si folosind Cyber Sword am taiat dispozitivul de care se folosea pentru a se descompune si recompune. Toate piesele lui cazusera pe jos. Dar fiecare piesa in parte se transformase intr-un robot normal. Eram 27 de roboti. Eu eram in centrul lor, dar clonele inconjurau robotul. Unii roboti foloseau mini-guns, altii aruncatoare de rachete si cativa foloseau pusti cu laser.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 10/5/2013, 13:15

Gata, ma saturasem de joaca, asa ca am folosit cea mai puternica technica pe care mi-o imaginasem vre-o data: Lama Semi-Demonica incepu sa ia foc. Era focul iadului care se contopea cu norii si lumina raiului. Am batut puternica din aripi astfel incat sa ma indept fix spre Hyperion.
-ArchangelShot!
M-am oprit cu sabia in armura lui Hyperion. La naiba, nu credeam ca era asa de puternic. Am batut din nou si din nou si din nou di aripi, iar, intr-un sfarsit am reusit sa-i penterez armura si sa-i trec cu sabia prin inima. Un suvoi de sange albastru izvori din pieptul lui Hyperion. Acesta cazu in genunchi. M-am rasucit si i-am retezat capul.
-Deci eu sunt cel mai puternic monstru acum?
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 10/5/2013, 13:26

Dar nu teminasem inca cu mana de piatra. Toti robotii se uitau la mine. Eu le facusem semn sa se uita spre cer. Pumnul de piatra lovise pe rand robotii, lovind cate 9 o data. Ii face una cu pamantul. Ma indreptam spre Skido lovind cu Cyber Sword toti robotii imobilizati, pentru orice eventualitate. Deodata vine si Mike cu avionul avand pe roger pe umarul sau. Coborase din avion. Lasase cadavrul lui Roger pe jos intr-o balta de sange.
-Dar nu inteleg. Am vazut ca ii explodase capul
-Diversiune, zise Mike, doar este inginer de roboti. Plecati din acest oras cat de repede puteti. Si nu va mai intoarceti niciodata.
-Nu pana nu aflam ce s-a intamplat cu super-eroii acestui oras, Tom, Joe si Edd.
-Voi totul ati inteles gresit, raspunse Mike. Acest oras nu are nici un super erou. Tom, Joe si Edd este un alt grup de raufacatori. Dar fiind mai slabi decat trupa lui Abbadon, au inceput sa ajute orasenii si robotii din acest oras pentru a primii beneficii gratis si pentru a fi vazut ca oameni buni.
-Atunci hai sa mergem la ei in baza si sa ii asteptam acolo.
-NUUUU!!!! Am auzit deodata un strigat. Era Joe. Zedd, Skido, indepartativa de acest om, este un talhar. Deodata am inceput sa ma dau pe spate. Am scos 2 sabii.
-Hei, hei. Pe rand, aveti de dat toti niste explicatii. Joe, unde sunt Tom si Edd? Skido, ce zici despre toate acestea? Cine zice adevarul?
-Eu, zise Joe.
-Ba eu spun adevarul, zise Mike.

The End.

//Acest RP este in memoria unui prieten care a murit de boala la rinichi cand era pe clasa a 7-a
//Nu trebuia sa se termine aici si nici asa, asa ca Snow, inchipuieti ca se termina cum doreste inimioara ta. :)
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos