Joc De Rol
Orasul care nu a existat Popuppng

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Joc De Rol
Orasul care nu a existat Popuppng
Joc De Rol
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Orasul care nu a existat

2 participanți

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Orasul care nu a existat Empty Orasul care nu a existat

Mesaj Scris de Homerface 6/5/2013, 12:54

Dupa o lunga calatorie prin pustiu am dat de un oras ce avea o locatie ciudata. Era un oras singuratic, dar parea foarte dezvoltat. Mergand prin oras cu o pofta de o bere si de o tigara buna am observat ca oamenii se comporta de parca nici nu as fi acolo. Masina de inghetata se plimba intr-un traseu fix la infinit, de parca ar fi fost pedepsit. Aveam impresia ca ziarele din vitrine sunt vechi de sute de ani si toti locuitorii au infatisari uzuale si comune. Acest oras parea ciudat la prima vedere dar cetatenii pareau foarte fericiti. Intrasem intr-un bar bar sa beau ceva, la o masa 4 oameni parca jucau poker, dar nimeni nu facea nici o miscare. Comandasem o bere iar barmanul a spus "din partea casei". Ma asezasem la singura masa libera din bara. Ma uitam in jur, toti parca stateau. Toti aveau un zambet ciudat pe fata dar teoretic nimeni nu facea nimic, erau ca niste papusi. M-am ridicat de la masa sa cer o tigara la barman. Barmanul imi daduse o tigara si zise "din partea casei". Ma intorceam spre masa mea. Ceva nu este in regula cu acest oras.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sex : masculin
Puncte : 4396
Aprecieri : 6
Varsta : 35
Localizare : Cercul imaginar din jurul meu imi delimiteaza pozitia curenta
Viața Utilizatorului : Sunt Bine [0]

Sus In jos

Orasul care nu a existat Empty Re: Orasul care nu a existat

Mesaj Scris de Snow 6/5/2013, 21:26

Eram mort de sete... Aproape ca nu mai puteam sa merg, cand... in fata mea incepu sa se inalte un oras imens. Ciudat ca nu-l vazusem pana atunci, dar lipsa apei imi cauza probleme. Am pus mana pe LongDiien si i-am zis:"Avem si apa!". Da, imi placea sa le vorbesc sabiilor, si chiar te ajuta cand esti singur in pustiu.
La inceput, cand am intrat in oras nu am observat atmosfera stranie, vedeam doar buna dispozitie a oamenilor din jur. Cautand un loc, sa beau ceva, am gasit un bar. Era cochet, micut, ceva de genul WildWest.
Am alergat spre baraman, mi-am scos maruntisul din buzunar si i-am strigat:
-Repede! O bere, ca mor aici!
El mi-a dat o bere si a spus:
-Din partea casei!
Acum ca imi puteam potoli setea era frumos sa stau si jos. Am gasit un scaun liber langa un tip, singur la masa. M-am asejat langa el si am intrebat:
-Te deranjez?
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Puncte : 4507
Varsta : 25
Localizare : Craiova

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 7/5/2013, 00:30

-Depinde de planurile tale.
Ma uitam ciudat la strain. Parea tanar pentru sabiile ce le avea.
-Aseazate. Cred ca esti singura persoana din acest oras ce nu este complet o papusa. Oriunde te uiti parca toti traiesc intr-o bucla infinita.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 7/5/2013, 00:52

I-am intins o mana omului:
-Skido! Imi pare bine.
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 7/5/2013, 00:59

Tipul parea foarte indraznet. A fost prima persoana care imi intinsese mana de cand eram copil. Nu stiam ce sa fac. Fara sa ii intind mana am zis:
-Zedd ...
Nu stiam ce are de gand acest tip dar pana la urma mam hotarat sa ii strang mana. Deodata afara se auzise un tipat de femeie si o explozie.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 7/5/2013, 09:27

-Sa ne grabim? am intrebat ironic.
Mi-am apucat sabiile: ShortDiien in mana stanga si LongDiien in mana dreapta.
Am iesit in fuga. Afara nu puteam vedea nimic, doar fum si niste flacari vagi...
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 7/5/2013, 10:34

-Ar trebui sa ne grabim pustiule.
Iesim afara, am scos pistoalele, am trantit usa de la iesire.
Cand am ajuns afara, printre fum si flacari am vazut niste oameni fugind de o chestie de metal uriasa, inarmata pana in dinti, de care si zeii in persoana s-ar teme.
-Hai sa vad de ce sunt in stare sabiile tale pustiule! Am zis pe un ton pervers, transformandu-mi pistoalele in aruncator de rachete.
-LA ATAAAAAC!!!
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 7/5/2013, 10:41

-Phasma! am stigat pentru a-mi activa technica secreta. Eram mai rapid ca niciodata! Intr-o secunda am ajuns langa monstrul de metal. Am sarit, iar sabiile au inceput sa-mi luceasca. In secuda urmatoare, robotul se afla sub ploaia mea de lovituri, o ploaie devenita furtuna, unde tuna si fulgera cum nu mai tunase si fulgera inainte.
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 7/5/2013, 10:55

Hmmm, pustiul are potential.
-Acu sa vedem ce pot jucariile mele.
-XLR8.
Ma teleportasem deasupra monstrului de metal. Cu un mic Time Bend am reusit sa las asupra acestuia sa cada o ploaie de rachete dupa care am folosit pe el puterea elementelor pentru ai ingheta picioarele si armele pentru a nu mai face daune.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 7/5/2013, 11:14

Era impresionat ce facea Zedd. Am alergat din nou spre robot si i-am dat lovitura finala: i-am injunghiat pieptul de metal cu ambele sabii.
-Hm! Atat ti-a fost!
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 7/5/2013, 11:18

Robotul a cazut in bucatele pe jos. Lumea ne aplaudase. Parea ca daunele materiale ce le cauzase robotu ar fi fost un fleac pentru ei.
-Ma intreb cine va curata mizeria noastra. Eu oricum nu am de gand sa o fac, am o bere de terminat. am zis cu un zambet siret pe fata.
-Skido, te alaturi la o bere?
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 7/5/2013, 11:33

-Desigur! i-am raspuns, asa ca ne-am refugiat din nou in barul unde incepusem sa bem.
Dupa o bere, doua, trei, sau chiar mai multe - caci asa isi masoara aventurierii timpul: in bere - o fata draguta, cu parul alb, suava a venit la masa noastra.
-Va multumesc pentru ca ne-ati salvat orasul! si ne pupa pe amandoi pe cate-un obraz.
Apoi i-am facut cu ochiul lui Zedd, cu sub-inteles.
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 7/5/2013, 11:43

Din nou toate berile au fost din partea casei, la fel si tigarile. Tipii din bar erau tot la masa de poker, barmanul nu iesise niciodata de dupa tejghea si toate meselele fusesera exact cum a fost inainte sa atace chestia de metal, chiar nici nu se atinsesera de mancare si bautura.
-Skido, ceva nu este in regula aici. Pot simti asta. Nu ti se pare ca fiecare este prea la locul lui? Ca si cum ar fi obligati sa fie aici.
Masina de inghetata se plimba pe drum in acelasi tipar de cand am ajuns in oras. Niciodata nu a oprit si nimeni nu a cumparat nimic de la bar in afara de mine si Skido.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 7/5/2013, 22:56

-Da... asa este.
M-am ridicat si am plecat la masa celor care joaca poker.
-Ma primiti si pe mine la un meci?
Nici un sunte.
-Ma primiti si pe mine?
Ei isi vedeau fericiti de joc.
-Alooo! Eu vrea sa joace!
N-am mai suportat tacerea, asa ca i-am pus ambele maini pe cap si l-am smuls.
In interior se vedeau doar fire si cabluri. Deodata, o lumina rosie invalui incaperea iar toti cei care stateau la mese s-au ridicat si eu inceput sa vina spre mine. O voce hidoasa striga pe fundal: "Pericol! Pericol!"
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 7/5/2013, 23:16

Deodata in acel bar aparura 3 oameni. Aveau costume ridicole de parca ar fi fost super eroi de pe vremea lui Stan si Bran. Nici nu au intrat bine si pe unul dintre ei lam impuscat in piept. La care cel din centru striga "staaaaaaaai", noi suntem de partea voastra.

Dupa o lunga discutie si cearta intre noi am aflat ca ei sunt eroi locali iar "robotii" din bar sunt pusi acolo doar pentru a parea barul mai plin. Tot ce observasem este ca toti oamenii din bar eroi roboti, in afara de barman care era tot transpirat si pierit de frica. Dar tot nu a iesit din spatele barului. Numele acelor eroi erau Tom, Joe si Edd care apara acest oras de tot felul de creaturi. Am inteles de la ei ca acest oras era atacat foarte des. Primul lucru pe care lam intrebat a fost faptul ca de ce nu au venit cand a atacat robotul urias dar ei au zis ca auzisera ca doua pramatii au distrus acel robot urias. Ne invitasera sa le vizitam baza lor secreta. Am acceptat si dupa ce iesim din bar am aruncat cu sticla goala de bere spre barman. Acesta a sangerat. Era 100% om.

//Joe - puteri ca si superman
//Tom- puteri ca si flash
//Edd - nu avea puteri doar costum smecher
//Toti sunt eroi, nu e nici unul raufacator, cel impuscat a fost Joe deci nu a murit.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 7/5/2013, 23:40

-Ma face si pe mine cinva sa inteleg de ce, voi oamenilor, aparati un oras plin cu roboti? am intrebat exasperat, in timp ce ne indreptam spre baza lor.
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 8/5/2013, 00:02

Joe ne explicase ca orasul este de fapt plin de oameni dar in acest oras exista o sursa de energie foarte puternica si foarte buna pe care ei o exploateaza. Cand am ajuns in baza lor au inceput sa ne arate niste documente cu 4 tipi. Unul dintre ei era imbracat in verde complet. Acela era inginer. El a creat toti robotii din oras pentru a inlocui munca oamenilor dar deoarece nu i sa platit suficient a devenit rau-facator si acum creeaza roboti uriasi pentru a distruge orasul. Unul dintre ei era complet imbracat in galben. Acela are puteri de a invoca creaturi mistice din alte dimensiuni si a le controla. Si acesta foloseste puterile tot pentru a distruge orasul deoarece sotia sa la parasit pentru primarul orasului. Unul dintre ei era complet imbracat in albastru. Puterea lui era puterea combinata a celor 3 super eroi pe care iam intalnit. Iar al 4-lea era complet imbracat in negru, fata lui era stearsa de pe poza si nu se stia nimic despre puterile lui.
Dupa ce am vazut toate acestea am tras pe Skido deoparte si am intrebat:
-Nu ti se pare nimic ciudat? Totul pare un cliseu. Este un oras cu super eroi si super rau-facatori. Eu zic sa le jucam jocul si sa vedem ce ajunge.
Dar inainte ca Skido sa aibe ocazia sa imi raspunda afara aparuse un monstru urias cu 11 capete, de culoare verde, plin de solzi care aparent arunca cu ceva chestii verzi pe gura.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 8/5/2013, 00:43

-Futu-ti gura ma-tii! am strigat, cand m-am lovit de mazga verde a monstrului.
-Phasma! si ajung langa monstru.
Incercam sa-l injunghii in piept de nenumarate ori, dar fara rausita, parca il gadilam.
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 8/5/2013, 01:56

Monstrul era imens, eu eram cam cat un deget de al lui. Echipa de super eroi au sarit toti la el. Tom il luase la o serie de pumni dar nimic. Un simplu pas facut de monstru il arunca pe tom inconstient pe spate. Joe zbura la acesta aruncand cu raze pe el. Monstru a aruncat cu mazga pe Joe si Joe cazu la pamant urland "AAAAAAAH, MAGIEEEEEE". Edd imi facu semn sa ii atac burta. M-am transformat in demon, m-am teleportat sub monstru. Monstrul fiind in 4 picioare avea burta de desubt. Am folosit tehnica Pentagrama iadului urmata de flacarile Ghenei si burta i se cresta.
-Skido!!! Edd!!! Atacatii burta cat mai repedeeeee!!!! urlam eu cu vocea demonica.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 8/5/2013, 10:50

Inca aveam Phasma activata, asa ca am alergat spre el, i-am alergat pe picior, iar apoi pe burta. Am facut un backflip pana am ajuns cu sabiile in burta monstrului. La atacul meu burta monstrului a explodat iar scheletului sau urias a cazut pe jos, aruncand in toate directiile mazga verde.
-Am nevoie de o baie! am spus trufas.
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 8/5/2013, 10:59

Am revenit din forma de demon in forma de om.
-Buna miscare flacau, ai potential.
Joe si Tom se ridica de la pamant si ne felicita, ne cheama din nou in baza lor pentru a sarbatori la o sticla de vin.
-Mergeti voi inainte, eu cu Skido analizam monstrul si va urmam.
Dupa ce plecasera, am intrebat pe Skido:
-Nu ti se pare ciudat? Cand eu incep sa pun intrebari despre oras sau unora dintre noi li se intampla ceva ciudat, imediat apare un monstru, un robot, niste super-eroi. Eu zic sa ii urmarim. Oricum daca iese scandal o sa ii putem invinge repede. Joe e slab la magie, tu te misti la fel de repede ca si Tom, doar ca mai si sabiile pe deasupra iar Edd nu a facut nimic. Nu stiu ce parere ai tu, dar eu zic sa mergem dupa ei si sa le punem cateva intrebari despre oras.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 8/5/2013, 11:13

-Asa facem! am spus eu, si am continuat sa urmarim asa-zisii super-eroi.
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 8/5/2013, 11:26

Am ajuns in baza super eroilor. Totul parea din timpul aniilor 1990-2005. Nimic nou, totul demodat. Aveau un ecran mare. Ma tot plimb prin baza lor secreta analizand tot ce este posibil. La un moment dat vad o revista pe o masuta. Cand ma apropi de masuta observ o revista de benzi desenate cu Joe pe coperta. Vreau sa ma apropii de revista si sa o iau in mana dar pe ecranul mare din camera lor apar cei 4 raufacatori. Acestia ii provoaca pe eroi, pe mine si pe Skido la un duel cinstit. Ei zic sa ne impartim in doua grupuri. Un grup va merge la Ceasul din centru si un grup va merge la aeroport. Acei eroi au hotarat ca ei vor merge la ceasul din centru impreuna asa ca mie si la Skido ne mai ramase aeroportul. Cand ei plecare am vrut sa spun la Skido de revista de benzi desenate dar ea disparuse de acolo.
-Ce zici, mergem la Aeroport sa vedem despre ce este vorba?
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Snow 8/5/2013, 12:01

-Hai si acolo!
In scurt timp am ajuns pe aeroport. Acolo nimic. Nu intelegeam ce intelegeau prin "lupta cinstita".
-Presupun ca am castigat prin neprezentare, am spus eu. Deci hai sa mergem, cand de-odata totul se zgudui si am cazut la pamant.
Snow
Snow
Ex-Staff
Ex-Staff

Sus In jos

Mesaj Scris de Homerface 8/5/2013, 12:09

-Atunci clar este o capcana pentru eroi. Trebuie sa ne grabim sa ajungem la ei. Cand sa plecam, din aeroport se aude o voce ciudata care zice: "clar este o capcana pentru eroi". Si toti cei 4 inamici se indreapta inspre noi. Cel imbracat in negru era Chel si foarte misterios. Dar ceilalti purtau hainele eroilor.
Au invocat un Dragon cu 8 picioare, foarte lung si cu niste solzi pe el de parca ar avea o armura indestructibila. Din spatele nostru au inceput sa atace multi roboti de dimensiuni umane care trageau cu gloante spre noi. Ne aflam in bataia unei furtuni de gloante care venea din toate directiile. Acel dragon incearca sa deschida un portal. Am creat un scut pe mine si Skido pentru a ne proteja de gloante.
-Skido, alege intre dragon si roboti, distruge ce vrei, eu iau ce ramane, dupa asta atacam pe cei 4 inamici impreuna, sunt sigur ca eroii sunt prinsi in ceva capcana.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sus In jos