Orasul care nu a existat
2 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Orasul care nu a existat
N-am mai spus nimic si m-am indreptat spre roboti. Omoram cate doi, trei, zece odata. Imi placea sa fiu in "rampage". Si tot omoram eu la roboti, parca eram de neatins, sabiile mele despicau chiar si vantul.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Puncte : 4508
Aprecieri : 6
Varsta : 25
Localizare : Craiova
Viața Utilizatorului :
Vazand ca Skido se indreapta spre roboti eu ma uitam la acel dragon infiorator. Imi scosesem doua sabii si am sarit la el. Cu o lovitura lam pus la pamant. Dar nu mi se parea ca ii facusem daune prea mari. Am bagat sabiile in cap la el dar parea ca degeaba. Dragonul incepea sa se ridice. A inceput sa se inalte si toate partiile de roboti care erau distruse de Skido i se atasau dragonului.
La care am strigat:
-SKIDOOOO, STAAAAAAAAAI. Dar degeaba. Toti robotii erau distrusi. Dragonul era foarte inalt in aer si parca se pregatea sa arunce un fel de vraja meteorit asupra noastra.
La care am strigat:
-SKIDOOOO, STAAAAAAAAAI. Dar degeaba. Toti robotii erau distrusi. Dragonul era foarte inalt in aer si parca se pregatea sa arunce un fel de vraja meteorit asupra noastra.
Homerface- Argint IV
- Sex :
Puncte : 4397
Varsta : 35
Localizare : Cercul imaginar din jurul meu imi delimiteaza pozitia curenta
Viața Utilizatorului :
Pot spune ca eram deja in "rage-mod". Atunci nu ma mai putem controla, omoram tot ce prindeam, parca o forta misteorioasa ma controla. Asa ca am alergat cat de tare am putut spre dragon, cu rage-mod-ul si cu Phasma activate. Acum sabiile mele lasau in urma un blur de energie. Si eu vazusem ca incepusera sa straluceasca. Am sarit si am incercat sa ma rotesc, in asa fel in cat sa provoc cat mai multe daune. Era ceva ciudat ca ma invarteam si totusi ma mai si deplasam pe orizontal. Trebuia sa-i dau un neume technicii. Cum ar fi "PhasmaSpin"? Mdea, cred ca ar merge. Si PhasmaSpin chiar era o technica draguta: dintr-o singura lovitura ii taiasem patru picioare.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Meteoritul se apropia spre mine. Am scos sabia facute din suflete, am prelungit-o pana sa ajunga la 10 metri lungime. Cu puterile psihice incep sa ma auto-propulsez spre dragon. Tineam sabia in mana, am trecut prin meteorit. Meteoritul a fost distrus. Ma simteam plin de energie. Eram in aer fata in fata cu dragonul. Dragonul parea foarte ranit ca isi pierduse din picioare. Asa ca nu putea sa contra-atace. Am marit lungimea sabiei la 15 metri si am taiat dragonul in 12 bucati. Dupa ce am coborat pe pamant doi dintre rau-facatori vroiau sa fug. Dar ceilalti doi nu. Unul dintre ei incepu sa fugu in jurul meu si a lui Skido cu o viteza foarte mare si vroia sa ne loveasca cu pumnii din toate directiile. Celuilalt parca nici nu ii pasa de ce se intampla. Parea foarte misterios tipul imbracat in negru.
Homerface- Argint IV
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Trasesem o cazatura zdravana la aterizare. Iar acum ma uitat la imbecilul asta care alerga. Credeam ca vrea sa ma omoare prin prostie, ca cu pumnii sigur nu ar fi reusit, lovea ca o fata. Eu care eram cunoscut pentru viteza, ci nu pentru putere, puteam sa afirm ca lovitura mea de pumn era fatala pe langa a lui. Asa ca mi-am intins unul dintre picioare in fata. In secunda 2 tipul muscase pamantul. Am sarit peste el.
-Zedd, acopera-ma!
-Cum te cheama, bastardule? i-am strigat tipului.
-Zedd, acopera-ma!
-Cum te cheama, bastardule? i-am strigat tipului.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Folosind putin de Time Bend am sarit sa il acopar pe Skido. Cu Soul Sword in mana am vrut sa ii tai un picior bastardului. Dar ii taiasem mainile din greseala. Acesta cazuse jos intr-o balta de sange.
Dupa aceasta tipul imbracat in negru, cu un zambet parsiv pe fata, incepuse sa aplaude in timp ce se uita spre noi. Isi daduse sacoul jos. Tipul acela avea cam 2.5 metri. Facuse un pas spre noi doar si parca asa tare miscase pamantul incat parca erm loviti de unde seismice. Cand a calcat mai tare, in timp ce se indrepta spre noi, am si cazut la pamant pentru o clipita. Tipul aclama: "Acum am observat cat de inutili sunt coechipierii mei, ati facut un serviciu scapand de ei". Tipul venea inspre noi incet dar sigur. M-am apropiat de Skido si am zis in surdina:
-Skido, grija, cu acesta nu e de joaca.
Dupa aceasta tipul imbracat in negru, cu un zambet parsiv pe fata, incepuse sa aplaude in timp ce se uita spre noi. Isi daduse sacoul jos. Tipul acela avea cam 2.5 metri. Facuse un pas spre noi doar si parca asa tare miscase pamantul incat parca erm loviti de unde seismice. Cand a calcat mai tare, in timp ce se indrepta spre noi, am si cazut la pamant pentru o clipita. Tipul aclama: "Acum am observat cat de inutili sunt coechipierii mei, ati facut un serviciu scapand de ei". Tipul venea inspre noi incet dar sigur. M-am apropiat de Skido si am zis in surdina:
-Skido, grija, cu acesta nu e de joaca.
Homerface- Argint IV
- Sex :
Viața Utilizatorului :
A calcat din nou pamantul si eu am cazut la pamant. Da, chiar avea putere seismica. Mi-am strans sabiile in mana si am incercar sa-l atac. Nici o sansa. Eram atras de pamant. Nu ma puteam misca. Era prea puternic. Eu eram intins pe jos, in patru labe. M-am calcat pe mana. Eu am scos un gemat de durere.
-C.. Ci-cine esti tu? am intrebat cu lacrimi in ochi.
-Eu? Eu sunt doar inca un temerar in aceasta aventura a vietii, la fel ca voi toti. Eu sunt Abbadon, stapanul pamantului, care se zguduie la auzul numelui meu! rosti tipul cu ingamfare si cu trufie.
-C.. Ci-cine esti tu? am intrebat cu lacrimi in ochi.
-Eu? Eu sunt doar inca un temerar in aceasta aventura a vietii, la fel ca voi toti. Eu sunt Abbadon, stapanul pamantului, care se zguduie la auzul numelui meu! rosti tipul cu ingamfare si cu trufie.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-ABBADON! Acest nume imi tresari imediat. Stiam de unde stiu acest nume. M-am transformat in demon si am inceput sa zbor.
-Skido, incearca sa stai ca mai mult in aer, pe cladiri, pe pereti, la mine in spinare. Nu te apropia de pamant.
Am inceput sa ma inalt in aer si am aruncat o sumedenie de fulgere asupra sa. Isi crease o armura de pamant care parea impenetrabila. Am creat o pentagrama sub el pentru ai nega puterile.
-Skido, daca poti, lovestel o data la 5 secunde. Lovesti o data si te indepartezi.
-Skido, incearca sa stai ca mai mult in aer, pe cladiri, pe pereti, la mine in spinare. Nu te apropia de pamant.
Am inceput sa ma inalt in aer si am aruncat o sumedenie de fulgere asupra sa. Isi crease o armura de pamant care parea impenetrabila. Am creat o pentagrama sub el pentru ai nega puterile.
-Skido, daca poti, lovestel o data la 5 secunde. Lovesti o data si te indepartezi.
Homerface- Argint IV
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Dar nu-mi placea strategia lui Zedd din doua motive: nu pot sa zbor si nu imi place sa fiu in imponderabilitate. Asa ca mi-am facut propriul plan: daca el are puteri doar pe pamant de ce sa stam noi in aer si nu el. Asa ca am sarit in spate. M-am uitat in ochii lui: Da, era clar ca eu voiam sa fug, sau asa credea el. Cand el parea ca se concentra mai mult pe Zedd am sarit din nou in fata si mi-am infipt sabiile in pamant. Am creat un fel de unda care despica pamantul pe o traiectori dreapta, spre Abbadon. Cand observa asta fu prea tarziu: unda ajunsese si se oprise sub el. Deodata, unda s-a declansat, pamantul a explodat iar Abbadon a sarit in aer, iar eu am strigat:
-Zedd, prinde-l!
-Zedd, prinde-l!
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
In acel moment am folosit flacarile Ghenei asupra lui. Dar din aer isi ridicase niste stalpi de pamant in jurul lui pentru al proteja. Isi facuse o armura si un ciocan mare din pamant. Din pamant se rupse o bucata rotunda si mare si merse sub Abbadon. Bucata levita dupa cum vroia Abbadon. Avea si o viteza foarte mare. Se parea ca flacarile nu il afectau deloc. Eram complet imbracat intr-o armura care partea foarte puternica, avea o arma imensa in mana si acum ... zbura.
-Skido. Distrage atentia cat poti de mult. Daca voi reusi sa finalizez aceasta tehnica s-a zis cu el.
Si am inceput sa desenez o pentagrama in aer.
-Skido. Distrage atentia cat poti de mult. Daca voi reusi sa finalizez aceasta tehnica s-a zis cu el.
Si am inceput sa desenez o pentagrama in aer.
Homerface- Argint IV
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Mi-am luat un avant imens si, datorita agilitatii mele, am sarit pe stanca care levita. Am vazut ca Abbadon se indreapta spre mine, dar nu am facut nimic. Am inchis ochii si mi-am concentrat toata energia. In curand am simtit un trosc, imi trasese un peste fata cu ciocanul. Pooc! Inca un in burta. Cu toate ca-mi siroiau lacrilile le obraji eu nu ma miscam. Imi concentram energia.
-M-mai repede! am urlat spre Zedd.
-M-mai repede! am urlat spre Zedd.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Terminasem de desenat pentagrama. Pentagrama a ajuns pe armura lui Abbadon. Armura crapase. La fel si ciocanul. Semnul aparuse pe corpul lui Abbadon.
-Tocmai ai primit blazonul demonului. Este o tehnica a iadului care te paralizeaza complet, te imbatraneste, te imbolnaveste si te lasa fara puteri.
-REST IN PEACE!!!
-Tocmai ai primit blazonul demonului. Este o tehnica a iadului care te paralizeaza complet, te imbatraneste, te imbolnaveste si te lasa fara puteri.
-REST IN PEACE!!!
Homerface- Argint IV
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Mi-am terminat de concentrat toata energia. Fata imi era rosie, se vedea ca ma duruse, si nu doar loviturile fusesera dureroase ci si soncentrarea in sine. Imi luam o noua forma: parul imi crestea si se facea alb, simteam cum imi cresc puterile, iar armura mea, si asa destul de "soft", se rupse pentru a face loc aripilor sa iasa. Erau asa de lungi si de albea... erau imaculate.
-AngelicForm! am urlat, dar acum cu un aer calm.
Era prima data cand reuseam sa iau aceasta forma! Era extraordinar! Primeam mai multa putere, mai multa agilitate si puteam sa zbor. Si pe langa toatea astea, primeam o nemaivazuta stapanire de sine, maturitate si calm.
Mi-am lasat sabiile - care evoluasera si ele - la locul lor si am incepus sa zbor spre Abbadon. Zburam cu o asa mare viteza incat nu prea mai vedeam imic clar. Tot ce am mai vazut dupa aceea a fost doar o culoare rosiatica care-mi murdarise ochii. Trecusem fix prin Abbadon. M-am oprit o secunda si m-am uitat in spate. Am mai vazut doar stanca care levita, plina de sange, o pereche de picioare si cumva soldurile lui Abbadon, doar soldurile, iar capul sau paraca il zarisem pe pamant, jos.
-K.O.! am spus intrigat, dupa care am cazut la pamant. Ramasesem complet fara energie. Simteam ca ma dor toate incheeturile si fiecare portiune a corpului, si nu doar din cauza cazaturii.
-AngelicForm! am urlat, dar acum cu un aer calm.
Era prima data cand reuseam sa iau aceasta forma! Era extraordinar! Primeam mai multa putere, mai multa agilitate si puteam sa zbor. Si pe langa toatea astea, primeam o nemaivazuta stapanire de sine, maturitate si calm.
Mi-am lasat sabiile - care evoluasera si ele - la locul lor si am incepus sa zbor spre Abbadon. Zburam cu o asa mare viteza incat nu prea mai vedeam imic clar. Tot ce am mai vazut dupa aceea a fost doar o culoare rosiatica care-mi murdarise ochii. Trecusem fix prin Abbadon. M-am oprit o secunda si m-am uitat in spate. Am mai vazut doar stanca care levita, plina de sange, o pereche de picioare si cumva soldurile lui Abbadon, doar soldurile, iar capul sau paraca il zarisem pe pamant, jos.
-K.O.! am spus intrigat, dupa care am cazut la pamant. Ramasesem complet fara energie. Simteam ca ma dor toate incheeturile si fiecare portiune a corpului, si nu doar din cauza cazaturii.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Zedd tresarii. Scoase doua sabii si le indreptase spre Skido.
-Inger? Ai fost tot timpul un inger? Tu ai idee ce au facut ingerii dimensiunii mele? Daca esti un inger trebuie sa pieri o data cu Abbadon!
Eram inca in forma de demon. Simteam ca parca Alpha vroia sa iasa la iveala. Incercam sa ma stapanesc. Daca iesea Alpha afara ma temeam pentru siguranta planetei si nu mai puteam gasi piesa de puzzle. Plus ca Skido nu mirosea a inger.
-Inger? Ai fost tot timpul un inger? Tu ai idee ce au facut ingerii dimensiunii mele? Daca esti un inger trebuie sa pieri o data cu Abbadon!
Eram inca in forma de demon. Simteam ca parca Alpha vroia sa iasa la iveala. Incercam sa ma stapanesc. Daca iesea Alpha afara ma temeam pentru siguranta planetei si nu mai puteam gasi piesa de puzzle. Plus ca Skido nu mirosea a inger.
Homerface- Argint IV
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Mi-am gasit ultima putere si am zis:
-Nu cred... Nici nu stiu ce sunt... Dar pot simti... ca nu-mi vei face... rau...
-Nu cred... Nici nu stiu ce sunt... Dar pot simti... ca nu-mi vei face... rau...
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Mergand cu sabiile in mana spre Skido am zis.
-Singurul inger caruia nu ii simtisem mirosul a fost Lucifer.
Eram inca in forma de demon. Parca o parte din mine a vrut sa il vada pe Skido mort iar cealalta parte a vrut sa il "serveasca" cu niste sange de demon. Eram confuz, nu stiam ce sa fac.
-Singurul inger caruia nu ii simtisem mirosul a fost Lucifer.
Eram inca in forma de demon. Parca o parte din mine a vrut sa il vada pe Skido mort iar cealalta parte a vrut sa il "serveasca" cu niste sange de demon. Eram confuz, nu stiam ce sa fac.
Homerface- Argint IV
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-A-ajuta-ma! am implorat eu, dupa care am inceput sa tusec niste sange.
Fata mea era vanata de la lovitura de ciocan, iar corpul meu era distrus de la forma Angelica.
Fata mea era vanata de la lovitura de ciocan, iar corpul meu era distrus de la forma Angelica.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Ma uitam in jur. Tipul cu vitezoman caruia ii taiasem mainile nu era mort. Am pus mana pe cap la Skido. Am mers si am pus mana pe cap la acel tip. Toate suferintele si durerile lui Skido i le transmisesem lui. Acel tip murise.
Ma transformasem in om. Mergeam spre Skido. Am scos o sabie, ma taiasem la vena si ii pusesem niste sange in gura la Skido.
-Acu o sa fi mai bine. Ceea ce ai vazut adineauri se numeste transfer Demonic. Cand oamenii faceau pacte cu demonii pentru a le vindeca copiii sau a de vindeca pe ei, ei de fapt nu se vindecau, ci doar le transferau altor oameni. Teoretic este o tehnica interzisa si trebuie un suflet dat la schimb pentru asta.
-Acum, mai sunt 2 raufacatori in viata, cel care invoca monstri si inginerul care creaza robotii. Ar trebui sa mergem sa ii salvam pe Joe, Edd si Tom.
Cand ma uitam spre oras, orasenii nici nu aveau treaba ca noi ne luptaseram la aeroport. Simteam ca o parte din oras erau oameni si o parte roboti. Fiecare om era exact la locul unde fusese cand am intrat prima data in oras.
-Skido ... sa mergem. Am ezitat sa ii spun lui Skido un detaliu. Poate ma va crede nebun daca ii voi spune.
Ma transformasem in om. Mergeam spre Skido. Am scos o sabie, ma taiasem la vena si ii pusesem niste sange in gura la Skido.
-Acu o sa fi mai bine. Ceea ce ai vazut adineauri se numeste transfer Demonic. Cand oamenii faceau pacte cu demonii pentru a le vindeca copiii sau a de vindeca pe ei, ei de fapt nu se vindecau, ci doar le transferau altor oameni. Teoretic este o tehnica interzisa si trebuie un suflet dat la schimb pentru asta.
-Acum, mai sunt 2 raufacatori in viata, cel care invoca monstri si inginerul care creaza robotii. Ar trebui sa mergem sa ii salvam pe Joe, Edd si Tom.
Cand ma uitam spre oras, orasenii nici nu aveau treaba ca noi ne luptaseram la aeroport. Simteam ca o parte din oras erau oameni si o parte roboti. Fiecare om era exact la locul unde fusese cand am intrat prima data in oras.
-Skido ... sa mergem. Am ezitat sa ii spun lui Skido un detaliu. Poate ma va crede nebun daca ii voi spune.
Homerface- Argint IV
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Intradevar, ma simteam mult mai bine, eram parca un alt om. Si inca o data reapizes cat de mici sunt limitele mele. Nu am stat in forma de inger doar 30 de secunde si aproape am murit. Trebuia sa ma antrenez din greu daca voiam sa folosesc forma angelica intr-o viitoare lupta.
-Bine, i-am spus lui Zedd, si l-am urmat.
-Bine, i-am spus lui Zedd, si l-am urmat.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Eram in drum spre turnul cu ceas.
-Skido, de acum inainte prin venele tale o sa curga sange de demon. O sa fi protejat de toate bolile pe care le puteai avea cu sangele de om.
Am ajuns la turnul cu ceas. Cand intrat in turn, tipul cu robotii era acolo.
-SUPRIZAAAAAAA!!! Zise tipul inventator catre noi. Numele meu este Rogez Zap. Si sunt pregatit sa va fac praf.
Din toate directiile veneau spre el o gramda de piese metalice zburatoare. Au format pe el un costum de adamantium care ii imbracase tot corpul.
-Nu exista putere mai mare decat puterea banilor si a tehnologiei!!! Zise Roger catre noi.
Din toate directiile veneau spre noi multi roboti inarmati pana in dinti si cu armuri mult mai puternice ca inainte.
-Hei Skido, ma intreb cum au reusit Tom, Joe si Edd sa lupte cu acesti tipi pana acum.
-Skido, de acum inainte prin venele tale o sa curga sange de demon. O sa fi protejat de toate bolile pe care le puteai avea cu sangele de om.
Am ajuns la turnul cu ceas. Cand intrat in turn, tipul cu robotii era acolo.
-SUPRIZAAAAAAA!!! Zise tipul inventator catre noi. Numele meu este Rogez Zap. Si sunt pregatit sa va fac praf.
Din toate directiile veneau spre el o gramda de piese metalice zburatoare. Au format pe el un costum de adamantium care ii imbracase tot corpul.
-Nu exista putere mai mare decat puterea banilor si a tehnologiei!!! Zise Roger catre noi.
Din toate directiile veneau spre noi multi roboti inarmati pana in dinti si cu armuri mult mai puternice ca inainte.
-Hei Skido, ma intreb cum au reusit Tom, Joe si Edd sa lupte cu acesti tipi pana acum.
Homerface- Argint IV
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Da, si eu cred in miracole, am spus ironic.
Mi-am ridicat sabiile. Mi le aminteam mult mai frumoase in forma Angelica: erau mai elegante si aruncau straluciri argintii in toate directiile. Acum erau aceleasi sabii albe cu verde. Sabia scurta, pe care o tineam deobicei in mana stanga, era mai butucanoasa si nu era ascutita la varf, iar sabia lunga era mai suptire dar totusi lata si extrem de ascutita. Era un fel de antiteza in Diien - Sabiile gemene ale infernului.
L-am fixat cu privirea. Am inceput sa alerg spre el si am folosit un HotShot ca sa-l arunc pe jos. Nu era asa de puternic.
Mi-am ridicat sabiile. Mi le aminteam mult mai frumoase in forma Angelica: erau mai elegante si aruncau straluciri argintii in toate directiile. Acum erau aceleasi sabii albe cu verde. Sabia scurta, pe care o tineam deobicei in mana stanga, era mai butucanoasa si nu era ascutita la varf, iar sabia lunga era mai suptire dar totusi lata si extrem de ascutita. Era un fel de antiteza in Diien - Sabiile gemene ale infernului.
L-am fixat cu privirea. Am inceput sa alerg spre el si am folosit un HotShot ca sa-l arunc pe jos. Nu era asa de puternic.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Am scos aruncatorul de rachete si am inceput sa trag dupa toti robotii care aparusera. Cu putin Bend Time am reusit sa ii distrug pe toti fara ca vreunul sa poata trage vreun glont.
Homerface- Argint IV
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Am aruncat LongDiien-ul in spate, lasndu-l sa faca doua piruete. Lasasem putina energie pe manerul sabiei. Eram aproape expert la controlul energiei, puteam s-o controlez perfect, asa ca am diectionat energia de pe maner spre pieptul lui Zap. Surprinzator si sabia mea cea lunga pleca odata cuenergia de pe ea si ii penetra pieptul. O puteam folosi ca o noua abilitate: TelquinShot.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Roger era cazut la podea. Dar incepu sa rada in hohote.
-Voi nu ati realizat ca totul este o diversiune? Eu doar am tras de timp. In fiecare zi tot noi castigam razboiul contra eroi. Dar in acest oras, in fiecare vineri ... si fara sa apuce sa mai zica ceva, ii exploda capul.
-Skido, unde este tipul care invoca monstrii??
-Voi nu ati realizat ca totul este o diversiune? Eu doar am tras de timp. In fiecare zi tot noi castigam razboiul contra eroi. Dar in acest oras, in fiecare vineri ... si fara sa apuce sa mai zica ceva, ii exploda capul.
-Skido, unde este tipul care invoca monstrii??
Homerface- Argint IV
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Mi-am dus o mana la tampla. I-am simtit energia:
-E in centrul vechi al orasului!
-E in centrul vechi al orasului!
Snow- Ex-Staff