Joc De Rol
Anime-uri care nu va plac Popuppng

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Joc De Rol
Anime-uri care nu va plac Popuppng
Joc De Rol
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime-uri care nu va plac

2 participanți

In jos

Anime-uri care nu va plac Empty Anime-uri care nu va plac

Mesaj Scris de Homerface 7/5/2013, 02:51

As vrea sa spuneti fiecare anime-urile care nu va plac si/sau care va pare rau ca le-ati vazut.

Incep eu

Soul Eater: cel mai prost anime care exista, toate personajele sunt ciunge si prost facute (aproape toate), plot-ul este penibil, off-stories ne-incheiate, mai bine urmareau alte relatii intre personaje decat cele pe care le urmaresc. Acest anime are cel mai prost final din istoria anime-urilor. Parerea mea e ca nici nu trebuia sa existe.

Inuyasha: oribil. Dupa cum va asteptati probabil un asa anime incheie povestea fara a termina unele sub-ploturi si lasa unele personaje insuficient descrise sau dezvoltate. As vrea sa mai adaug ceva dar nu vreau sa fac Spoiler.

Pokemon: porcarie. Daca stiti serialul pokemon probabil deja sunteti satui peste cap de cute-senii si alte prostii de genul unde se urmareste povestea unui personaj sub nivelul de average care are tot 10 ani dupa 14 ani. Manga este mult mai bun dar acu vorbim strict de anime.
Homerface
Homerface
Argint IV
Argint IV

Sex : masculin
Puncte : 4396
Aprecieri : 6
Varsta : 35
Localizare : Cercul imaginar din jurul meu imi delimiteaza pozitia curenta
Viața Utilizatorului : Sunt Bine [0]

Sus In jos

Anime-uri care nu va plac Empty Re: Anime-uri care nu va plac

Mesaj Scris de BakaHime 7/5/2013, 05:13

Manga e mult mai bună în general când vorbim de o serie care se bucură de ambele. La fel şi pentru Soul Eater şi Inuyasha. Manga este mult mai bună.
Ăh, pentru mine e destul de rar să găsesc să găsesc un anime care nu-mi place.

Dar, de dragul de a nu lăsa listă goală:
- Arcana Famiglia. Horrible. Groaznic. Ideea este lăsată în aer, o execuţie destul de slabă. Maybe just not my taste.
- Vassalord, the OVA. Adică... mă aşteptam la altceva, nu mi-a plăcut. Din nou, părere obiectivă, pe mine nu m-a atras.
BakaHime
BakaHime
Începator

Sex : feminin
Puncte : 4312
Aprecieri : 6
Localizare : wonderland
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie
Viața Utilizatorului : Sunt Bine [0]

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare