Joc De Rol
Pădurea care îmi strigă numele - Pagina 2 Popuppng

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Joc De Rol
Pădurea care îmi strigă numele - Pagina 2 Popuppng
Joc De Rol
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pădurea care îmi strigă numele

2 participanți

Pagina 2 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

Foc Re: Pădurea care îmi strigă numele

Mesaj Scris de Invader Lamu 6/5/2013, 02:41

Prima data am fost prinsa si crescuta de un om care apoi m-a vandut altuia si apoi am ajuns inchisa intr-o cusca intr-un laborator. Apoi unul din ei mi-a luat cateva fire de ar de unde au extras ADN-ul modificandul prin inginerie genetica si ceandapoi un aparat care functiona pe baza firelor mele de par de fpt pe baza ADN-ului meu creansd altii asemeni mie dar care puteau vorbi fara sa aiba nevoie de tehnologia de care am eu nevoie sa vorbesc cu tine. Apoi m-a scos si pe mine din cusca si ne-a inchis intr-un fel de cladire ca un camin de facultate dar din care nu putei evada paza find foarte severa. Toti adunati acolo eram fortati sa invatam ziua intreaga si daca nu reuseam se purtau aspru cu noi. Ei bine anumite carti de istorie ne erau interzise dar am reusit sa pun mana pe unele din ele si sa le citesc. Cum se purta cu noi poate fi descris inr-un singur cuvant. Auschwitz.
Invader Lamu
Invader Lamu
Mod. Roleplay
Mod. Roleplay

Sex : masculin
Puncte : 4811
Aprecieri : 1
Varsta : 38
Localizare : Braila
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie
Viața Utilizatorului : Sunt Bine [0]

Sus In jos

Mesaj Scris de Metonymy 6/5/2013, 03:58

- Îneleg, știu sentimentul. Răspunse ea cu o privire tristă.
- Și acum ai scăpat de ei, sau încă te mai caută?
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Puncte : 6365
Aprecieri : 17
Varsta : 28
Localizare : Somewhere over the rainbow

Sus In jos

Mesaj Scris de Invader Lamu 6/5/2013, 04:11

Ei bine un terorist, dusmanul profesorului de stiinta a furat aparatul de transformare a cainilor obisnuiti in caini ca si mine si bineinteles si schitele aparatului. Dupa ce si-a creat o armata de slujitori malefici i-a trimis sa distruga Perris Park. Bineinteles ca am luptat toti sa aparam Perris Park ca astea erau ordinele. Dar ei ne-au invins. Noi eram 200 ei erau 1000. Dar am reusit sa echilibram balanta la 100 contra 100 dupa multa lupta dupa ce iei ucisesera jumate dintre noi. Apoi parea ca ei castiga lupta ca ne vor invinge dar i-am invins noi. Insa cu ce pret. Din 200 cate am fost inital eram doar 7 supravietuitori. Ceilalti 6 desi raniti au ajuns intr-un spital pentru animale dar au murit acolo din cauza ranilor grave. Eu am fost singura supravietuitoare scapta cu rani minore. Baza fusese si ea distrusa, demolata. Si pentru ca stiau ce aveam in minte si Guvernul American nedorind sa se afle despre extraterestri au vrut sa ma trimita la moarte in gura lupului sub pretextul sa salvez schitele din mana teroristului care era Generalul Parvo. Am reusit sa recuperez schitele invingandu-i si armata de una singura. Si pe el lasandu-l grav ranit. Apoi nu m-am mai intors sa predau schitele stiind ca probabil gaseau alta metoda sa ma ucida. Am ingropat undeva schitele intr-un loc secret si apoi mi-am vazut de ale mele in libertate. Habar nu am daca ma mai cauta sau nu. Iar daca ma cauta probabil cand ma vor gasi ma vor ucide.

Ultima editare efectuata de catre Invader Lamu in 6/5/2013, 04:22, editata de 1 ori
Invader Lamu
Invader Lamu
Mod. Roleplay
Mod. Roleplay

Sus In jos

Mesaj Scris de Metonymy 6/5/2013, 04:19

Povestea ei începuse să-i stârnească curiozitate lui Laura și să o impresioneze.
- Nu am știut. Spuse Laura. Cât poate să ne ascundă guvernul aecsta..
- Nici nu credeam că ar face guvernul așa ceva.
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sus In jos

Mesaj Scris de Invader Lamu 6/5/2013, 04:28

-Ascund destul de multe lucruri. Prea putini stiu ca Banca Statelor Unite ale Americii este o banca privata, si nu una de stat si toti banii, toate profiturile uriase sunt inghitite de catre 2 familii de bancheri care stapanesc fundatia care detine banca. Prea putini stiu ca de dragul profiturilor uriase sanatatea si siguranta lumii sunt clcate in picioare. Si aproape nimeni nu stie ca se urmareste un plan de decimare in masa a populatiei in od treptat pentru a nu trezi suspiciuni si revolte. Si nimeni nu stie ca contactele cu extraterestri exista de mult timp dar sunt tinute la TOP SECRET.
Invader Lamu
Invader Lamu
Mod. Roleplay
Mod. Roleplay

Sus In jos

Mesaj Scris de Metonymy 6/5/2013, 04:34

- Eu nu știam asta. Dar sunt sigură că există alți eroi care să se ocupe de asta.
- De extraterești știam că s-a făcut contact cu ei. Spuse Laura , uitându-se prin jur, având un sentiment straniu că cei doi erau priviți, însă chiar dacă era priviți ea îi putea mirosi. Și în acel moment nu simțea nimic, mirosul ei era foarte fin, putea să-ți simtă neliniștea sau agitația asta prin picăturile de trasnpirație, ba chiar mai mult, putea să urmărească un om folosindu-se de mirosul lui pe oriunde, mai puțin prin apă.
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sus In jos

Mesaj Scris de Invader Lamu 6/5/2013, 04:46

Din pacate nu e usor sa dobori o adevarata Federatie cu scopuri meschine. Eroi exista. Sunt Angeloizii sau Ingerii mai pe scurt care au grija sa indemne lumea sa nu cada in capcanele respectivilor. De exemplu cand constiinta iti dicteaza sa nu cheltui bani aiurea pe produse care ajung sa nu iti foloseasca si sa sfarseasca aruncate. De fpat asa ii imbogatesti si ii faci mai puternici pe respectivii cheltuiu\nd bani aiurea. Sau ccand constiinta iti dicteaza sa nu faci rau, sa ai o viata plina de multumire si binecuvantare. Iti spunca pentru ei crearea banului a fost ewgal cu crearea celei mai puternice arme de control a omenirii. Apoi crearea religiilor si sectelor. Totul a ajuns sa se faca in numele manipularii ca ei sa devina mai puternici si sa tina totul sub control. Dumnezeu exista dar nu e un mos Big Brother e insasi forta vitala a universului, sufletul, scanteia vietii. Cea care mentine viata in univers la fel cum spiritul mentine viata in organismele vii. Exista insa si o lege universala a universului iar Angeloizii a grija de 3 lucruri: 1. Oamenii sa respecte Constitutia Universului. 2. Oamenii sa nu cada in capcanele Federatiei meschine si 3. Oamenii sa duca o viata plina de fericire si multumire si implinire spirituala astfel incat dupa moarte sa ajunga in sfeele pozitive ale Astralului.
Invader Lamu
Invader Lamu
Mod. Roleplay
Mod. Roleplay

Sus In jos

Mesaj Scris de Metonymy 6/5/2013, 04:51

- Alethia? Crezi că clonele au suflet? O înrebă Laura.
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sus In jos

Mesaj Scris de Invader Lamu 6/5/2013, 04:56

-Da, orice fiinta vie are suflet. Fara suflet nu ar exista animatia corpului, acea senzatie de a fi viu. Dar la clone e o diferenta a sufletului. Pe cand un om normal are liber arbitru clona are un suflet "programat" Actioneaza si gandeste exact ca cel clonat, si nu poate lua propriile decizii independente. In orice situatie ia aceleasi decizii bune/gresite care le-ar fi luat si originalul.
Invader Lamu
Invader Lamu
Mod. Roleplay
Mod. Roleplay

Sus In jos

Mesaj Scris de Metonymy 6/5/2013, 05:03

- Dar eu nu sunt așa. Spuse ea, întristându-se și coborând privirea.
- Nici măcar nu seamăn cu originalul. Ei bine, poate că ai dreptate având în vedere că nu l-au clonat în laborator și mama mea m-a clonat.

// Discuțiile de mai sus mi-au adus aminte de videoclipul
https://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sus In jos

Mesaj Scris de Invader Lamu 6/5/2013, 05:11

Exista o singura explicatie pentru care nu semeni cu originalul. Stii clonarea se poate face doar prin tehnologia In Vitro. Exista un procedeu prin care ovulul prelevat de la o femeie este fecundat cu un spermatozoid ce contine ADN-ul celui pe care vrei sa il clonezi. Dar, exista si un dar. Un Dar pe care stiinta umana inca nu a ajuns sa il explice dar stinta extraterestra da. Dar daca ADN-ul ce urmeaza sa devina clona este contaminat cu ADN-ul altei persoane, totul se schimba, clona numai este clona decat pe jumatate iar sufletul ei bine capata un dublu program. Adica ma gandesc s-ar putea ca mama ta sa fi contaminat mostra fie voit fie din gresala iar tu astfel esti jumate clona tatalui jumate clona mamei.
Invader Lamu
Invader Lamu
Mod. Roleplay
Mod. Roleplay

Sus In jos

Mesaj Scris de Metonymy 6/5/2013, 05:17

- Ei bine, mama mea a fost un om de stiință, ea se ocupa de genetică. Însă a făcut greșeala de a lucra pentru o facilitate top secretă, care nu avea relații cu guverul, era pe cont propriu.
- M-au clonat dintr-un ADN de bărbat, însă ADN-ul acela era foarte deteriorat, cromozomul Y era aproape inexistent. Ei au vrut să repare mostra de ADN dar ar fi durat luni pănâ când era gata. Mama mea s-a grăbit și a încercat să-l cloneze folosindu-se doar de cromozomul X asfel încât am ieșit fată. Ah și nu pot spune că am fost născută naturaș, am fost scoasă prin cezariană.
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sus In jos

Mesaj Scris de Invader Lamu 6/5/2013, 05:24

-Dar se pare ca la tine nu doar acel cromozom a fost deteriorat ci si alte gene. Desi s-a vrut sa fii clona, ei bine ai iesit altceva. Imi vine sa rad. Esti varianta feminina a lui Walverine si cu suflet original. Ceea ce inseamna ca ai liber arbitru dar ai tendinta de a actiona de parca i-ai mostenit pe ambii parinti deodata.
Invader Lamu
Invader Lamu
Mod. Roleplay
Mod. Roleplay

Sus In jos

Mesaj Scris de Metonymy 6/5/2013, 05:27

- Pentru un cățel ești destul de deșteaptă. Spuse Laura zâmbind.
- Trebuie să recunosc, la înfățișare seamăn pe mama, la comportament seamăn puțin pe el.
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sus In jos

Mesaj Scris de Invader Lamu 6/5/2013, 05:39

Ii zambesc.
Ei bine acum hai sa mergem un pic pe aici prin padure sa vanam ceva si apoi acasa la tine. Am pofta de niste friptura de vanat. Sau daca nu vrei sa pierdem timpul putem merge la un supermarket sa cumparam carne de vanat si sa imi pregatesti o friptura.
Invader Lamu
Invader Lamu
Mod. Roleplay
Mod. Roleplay

Sus In jos

Mesaj Scris de Metonymy 6/5/2013, 05:42

Laura râse.
- Vânează tu dacă vrei, eu merg la supermarket. Spuse ea, ridicându-se și urmând o alee care ducea afară din pădure.
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sus In jos

Mesaj Scris de Invader Lamu 6/5/2013, 05:44

-Merg cu tine la supermarket. Spun eu, urmand-o.
Invader Lamu
Invader Lamu
Mod. Roleplay
Mod. Roleplay

Sus In jos

Mesaj Scris de Metonymy 6/5/2013, 05:50

În timp ce cele două mergeau prin pădure singure, Laura mergând într-un fel mai băiețește, cu mâinile în buzunar și fruntea aplecată, a spus:
- Pot să-ți spun Aleia? Numele de Alethia îl pronunț greu și nu-mi este prea cunoscut.
În acel moment Laura purta pe ea pantaloni de blugi negri, niște cizme și o geacă. Iar pe sub geacă purta o bluză de culoare purpurie.
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sus In jos

Mesaj Scris de Invader Lamu 6/5/2013, 05:58

-Sigur. Nu ma deranjeaza. Apropo oare ce fata vor face oamenii cand vom ajunge in oras vazand un caine care latra continuu. In privinta ta nu imi fac griji. Vor crede ca vorbesti la un telefon cu handsfree cu cineva.
Invader Lamu
Invader Lamu
Mod. Roleplay
Mod. Roleplay

Sus In jos

Mesaj Scris de Metonymy 6/5/2013, 06:02

- Hmm, ai dreptate. Probabil îți vor spune să taci din gură. Sau îmi vor spune mie să te fac să taci.
Numai era mult până când cele două ieșeau din pădure.
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sus In jos

Mesaj Scris de Invader Lamu 6/5/2013, 06:21

Mergeam la pas pe langa picioarele Laurei. De cum iesim din padure oamenii incep sa se sperie vazand ditamai cainele care ei credeau ca e un ditamai lupul. De vreme ce aveam o statura destul de impunatoare: 1.80 metri de la varful capului pana la coada (nemasurand si coada) cand stateam in 4 labe, 2.10 metri de la podea pana in varful capului daca as fi stat in picioare si tot stand in 4 labe, 80 centimetri de la podea pana la umar. Si avand o greutate de 120 kg.
Invader Lamu
Invader Lamu
Mod. Roleplay
Mod. Roleplay

Sus In jos

Mesaj Scris de Metonymy 6/5/2013, 06:33

Laura aruncă o privire la oamenii speriați și se întreba cât de fricoși pot ei să fie, ea nu înțelegea emoțiile foarte bine și nici frica. A fost creată cu un sigur scop, să ajungă un assassin perfect fără regrete și emoții, însă asta a dat greș, rezultând în moartea tutoror cei care au contribuit la proiectul ei, chiar și mama ei, pe care o iubea foarte mult. Oameni știau de mutanți, și de multe ori dacă le spuneai că ești mutant s-ar fi adunat într-o grupă și te-ar ataca, asta doar dacă erai un mutant slab, dar de cei puternici toată lumea se ferea. În timp ce mergea pe stradă Laura, se uită să vadă dacă nu cumva zărește vreun magazin. Părea că vede o lumină de la un magazin la vreo 20 de metri depărtare, și se îndreptă spre acea lumină.
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sus In jos

Mesaj Scris de Invader Lamu 6/5/2013, 06:35

O urmez pe Laura si cand ajungem la magazin eu raman afara in usa magazinului asezandu-ma in pozitia culcat dar cu capul ridicat. astfel incat parea ca luasem pozitia unui sfinx impunator.
Invader Lamu
Invader Lamu
Mod. Roleplay
Mod. Roleplay

Sus In jos

Mesaj Scris de Metonymy 6/5/2013, 06:42

Laura deschise ușa magazinului și intră înauntru, după două minute iese afară având în mână o plasă în care se afla mai multe bucăți de carne cotlet de porc, plasa era puțin transparentă, sângele se putea observa prin ea.
Se aproprie de Aleia și spune:
- Apartamentul meu e în direcția aceea, nu e așa departe.
Ora vreo 3 noaptea, luminile orașului erau foarte mirobolante pe vremea aceea, însă la ora aia nu erau mulți oameni pe stradă , doar câțiva bărbați care se uitat tot timpul după ea, restu oamenilor mergeau cu mașinile.
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sus In jos

Mesaj Scris de Invader Lamu 6/5/2013, 06:46

-Hm, observ ca niste barbati se tot uita la noi. Ce or fi cautand la ora asta pe strada si tot tragand atat de multe priviri incoace? Ma gandesc or fi ceva hoti care ar fi vrut sa te atace dar si-au luat andul cand m-au vazut pe mine.
Invader Lamu
Invader Lamu
Mod. Roleplay
Mod. Roleplay

Sus In jos