Joc De Rol
Hay Lin - > WITCH Popuppng

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Joc De Rol
Hay Lin - > WITCH Popuppng
Joc De Rol
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hay Lin - > WITCH

2 participanți

In jos

Hay Lin - > WITCH Empty Hay Lin - > WITCH

Mesaj Scris de Amy 15/4/2013, 12:16

CARACTERISTICI GENERALE

Numele Personajului: Hay Lin
Semnificația Numelui: Liza del Mundo sau tradus din spaniola "Dulce Maria" :-??
Poreclă: Lin
Sex: Feminin
Specie/Rasă: Om, Ființă magică, Gardian
Vârstă: 13
Data Nașterii: 4 iunie
Zodiac: Gemeni
Grupa de Sânge: AB
Locul Nașteri: Heatherfield
Rezidență Curentă: Heatherfield
Ocupație: Eleva
Media Scolară: 9.00
Familie: Father: Chen Lin Mother: Joan Lin
Pietre Prețioase: agata, acvamarin
Mai mult:

CARACTERISTICI FIZICE

Înălțime: 1.68
Păr: Negru
Ochii: Negrii
Cicatrici/Tatuaje: Nu are
Apariție Generală: Cand este in forma s-a de Gardian poarta niste colanti conturati cu verde si albastru, o fusta roz desprinsa intr-o parte, manusi negre, si o bluza legata de gat, fara maneci. Are parul prins in doua cocuri(o parte din el restul stand desprins), incaltata in niste sandale de culoare roz. Cand este in forma ei normala se imbraca cum vrea ea.
Puncte forte: Arta, tot ce tine de ea: pictura, schitarea,desenatul, desi "absenta" uneori ii place sa ii ajute pe ceilalti si sa le fie aproape. Ii place sa scrie poezii, povesti fiind atrasa de tot ce tine de aceste lucuri.
Puncte slabe: Sportul in general
Mai mult:

CARACTERISTICI MENTALE

Aliați: Will · Irma · Taranee · Cornelia, alte/alti prietene/prieteni foarte apropiate/apropiati
Inamici: Multi cu care se lupta si ea si echipa ei.
Țelul/Misunea: Sa elibereze lumea de rau si sa-i faca pe altii fericiti.
Aspirații: Cel de sus
Hobbies: Desenatul, pictatul, schitatul.
Îi place: Linistea, natura, sa-si pentreaca timpul cu prietenii, sa se distreze sa scrie poezii, povesti.
Nu-i place: Rautatea, egoismul, plictiseala
Talente: Arta, povestile, poeziile.
Inabilități: Sportul si altele.
Frică/Phobia: Sa-si piarda prietenii.
Personalitate Generală: Energica, fericita, plina de viata, foarte optimista, un spirit liber extrem de creativa, talentata și eficienta atunci când vine vorba de oamenii din jurul ei.
Personalitate Interioară: La fel ca sus.
Cel mai drag lucru/eveniment care si-l amintește: Multe
Cel mai mare regret: Nu are
Secret: Nu are
Mai mult:

CARACTERISTICI SPECIALE

Obiecte Speciale: Nu are nici deastea
Arme: Vantul
Magie: Vant
Mai mult: Are posibilitatea de a manipula vantul si norii putand sa-i si creeze;si a folosi vantul dupa bunul plac in ori ce fel de atacuri puternice sau slabe sau pentru propiile ei scopuri ca de exemplu pentru a parea ca leviteaza chesti (pentru a face curat in camera) pentru a prinde viteza in zbor. Se poate face invizibila pe ea insasi sau pe altii, are un auz supraomenesc. Poate controla temperatura aerului; ea poate crea, de asemenea, bulele de aer de călătorie subacvatică și poate auzi lucruri prin intermediu lui din cauza undele de sunet care calatoresc prin vant.
Spoiler:
CONTEXT ISTORIC

Istorie Generală: Una normala pana a devenit o zana(o puteti numi si vrajitoare)

Viața în prezent: Normala pe langa faptul ca se lupta cu aia rai xD

Intamplări Imporante: Sunt multe.

Spoiler:
Amy
Amy
Jr. Game Master
Jr. Game Master

Sex : feminin
Puncte : 5851
Aprecieri : 32
Varsta : 26
Localizare : Corabia un mic oras situat în partea de sud a judeţului Olt, pe malul stîng al Dunării, aşezat pe o suprafaţă plană, cu bulevarde largi şi drepte.Oraşul este situat la limita de Sud a Cîmpiei Române, în subdiviziunea ce poartă numele de Cîmpia Caracalului, din Cîmpia Olteniei.
Categoria Favorită : Roleplay: Direct
Viața Utilizatorului : Sunt Bine [0]

Sus In jos

Hay Lin - > WITCH Empty Re: Hay Lin - > WITCH

Mesaj Scris de Metonymy 15/4/2013, 12:34

Woah nu am știut că Hay Lin e gemeni. Și eu sunt gemeni. Asta îmi aduce aminte că am avut un crush pe Will și pe Irma xD
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sex : masculin
Puncte : 6371
Aprecieri : 17
Varsta : 28
Localizare : Somewhere over the rainbow
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie

Sus In jos

Mesaj Scris de Amy 16/4/2013, 08:09

Da, nici eu nu am stiut, pana nu am citit pe wiki o.o, eh si mie imi aduce aminte de multe lucruri din copilarie xD
Amy
Amy
Jr. Game Master
Jr. Game Master

Localizare : Corabia un mic oras situat în partea de sud a judeţului Olt, pe malul stîng al Dunării, aşezat pe o suprafaţă plană, cu bulevarde largi şi drepte.Oraşul este situat la limita de Sud a Cîmpiei Române, în subdiviziunea ce poartă numele de Cîmpia Caracalului, din Cîmpia Olteniei.

Sus In jos

Mesaj Scris de Metonymy 16/4/2013, 08:13

Amy a scris:Da, nici eu nu am stiut, pana nu am citit pe wiki o.o, eh si mie imi aduce aminte de multe lucruri din copilarie xD

Da, știu că îmi plăceau foarte mult desenele cu W.I.T.C.H. . Recent m-am uitat la ele, păcat că au doar două sezoane. :( nostalgie..
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sex : masculin
Puncte : 6371
Aprecieri : 17
Varsta : 28
Localizare : Somewhere over the rainbow
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie

Sus In jos

Mesaj Scris de Amy 16/4/2013, 08:19

Mda... :( si eu m-am uitat recent la mai multe desene de cand eram eu mai mica xD si pot spune ca imi pare rau ca unele sunt scurte >.< ce amintiri... >.<
Amy
Amy
Jr. Game Master
Jr. Game Master

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum