Joc De Rol
Heroes Academy - Pagina 4 Popuppng

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Joc De Rol
Heroes Academy - Pagina 4 Popuppng
Joc De Rol
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Heroes Academy

3 participanți

Pagina 4 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4

In jos

Heroes Academy - Pagina 4 Empty Re: Heroes Academy

Mesaj Scris de Metonymy 30/10/2013, 09:46

M-am trezit, nu știam căt e ceasul, ca de obicei. M-am ridicat din pat și am mers să-mi fac rutina de după trezire. Spălat pe dinții, duș ... apoi am mers la cantină, și am mâncat meniul zilei. Nu a fost cine știe ce dar a fost mai bine decât nimic. După aceea m-am îndreptat spre sala de antrenamente, urma să fie primul meu antrenament. În sală m-am întălnit cu un tip, care m-a întrebat ce antrenament aș vrea să fac, iar eu i-am răspuns că aș vrea să învăt niște tehnicii de lupta. M-a întrebat dacă am mai practicat lupte sau știu ceva despre Karate, Krav Maga, Ninjutu. I-am răspuns că nu, eu știam doar să dansez, și nici în asta nu excelam.
Tipul a început să-mi arate pozițiile de început, poțitia de atac, poțitia de defensivă, a început cu multă teorie plictisitoare, după aceea m-a învățat cum să lovesc și m-a pus să lovesc un sac de box timp de 20 de minute.
- Nu uita, cea mai grea parte este să ții mainile sus.
După ce am terminat aproape că am căzut din picioare, iar brațele și pumnii mă dureau.
- Stai prost cu rezistența.
- Da, știu.
M-a lasat să mă odihnesc 1 minute după care, am boxat iar timp de 10 minute, era greu, dar nu n-am renunțat.
- Bine, de ajuns cu boxul. Acum te voi învața câteva mișcări de apărare, încearcă să ma ataci.
Am făcut cum a spus și l-am atacat cu pumnu, dar el s-a ferit și m-a aruncat pe podea. A continuat să mă înveșe tehnici de apărare, atac, după care mi-a oferit o pauza de 30 de minute. Eram toată transpirată, am decis să stau întinsă pe podea puțin.
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sex : masculin
Puncte : 6349
Aprecieri : 17
Varsta : 28
Localizare : Somewhere over the rainbow
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie
Viața Utilizatorului : Sunt Bine [0]

Sus In jos