O noapte in dormitor cu nasa-zana +18
2 participanți
Pagina 1 din 1
O noapte in dormitor cu nasa-zana +18
Data: 07.07.2320.
Lumea: -
Planeta: Pământ
Țara: Romania
Localitatea: Un sat oarecare din Cluj
*Regulă:
-regula putere activată
- Cu Snow, ca stiu ca isi doreste, orice personaj doreste ;))
Era o zi de vara a anului 2320. Clujul avea retea de metrou, Padurea Hoia Baciu se desfiintase iar comunele Baciu si Floresti se unise si devenise orasul Baciu si parcul Hoia iar noul oras era populat de fiintele padurii, zanele, care fusesera obligate sa dea viata de la Padure pe viata de la Oras.
Zinaela:
Ma aflam in metroul ce ducea prin Centru spre Apahida. Apahida devenise si el oras. Mergeam in Apahida pentru a participa la majoratul unui baiat pe care il nasisem in urma cu 18 ani. Nu aveam de ce imi ascunde aripile toata lumea, ei bine nu chiar toata lumea, dar majoritatea aflasera de existenta zanelor. Cu toate astea insa mai exista cate un individ sau 2 probabil din Capitala care zgaia ochii cand vedeau zane. Probabil va intrebati cine sunt eu. Ma numesc Zinaela, am 30 de ani desi arat de 16, blonda, cu ochi albastri, sex si fermecatoare, si sunt stra-stra-stra-nepoata lui Sharma Sanara si a emirului turc Abdullah Tayyip Erdoğan Gül Mustaffa Alli. Da, Turcia este Regat de vreo 200 de ani si face parte din Uniunea Europeana. Am mostenit forma si designul aripilor de la stra-stra-stra-bunica mea Sanara dar culoarea este una aurie cu margini maro, si pete rosii-sangerii.
Metroul opreste in statia Crisan, de la intersectia strazilor Avram Iancu si Mihai Viteazu. In apropiere aflanduse strada Crisan dar chiar vizavi de statia de metrou trona mall-ul Crisan iar in incinta lui Restaurantul Trei Haiduci. Dupa o scurta raita prin mall, ma indrept spre Bulevardul Libertatii, un bulevard larg cu cate 6 benzi de mers pe sens si merg spre nord, intr-o plimbare. Fac stanga pe strada Vlad Tepes si merg pana in capat unde trona cartierul de ANL Tepes Voda. O iau pe o astraduta intre blocuri si ma opresc la un bloc ANL ce era colorat de jos pana la penultimul etaj in culorile steagului Maghiar si ultimul etaj reprezenta steagul tinutului secuiesc. Usa fiind deschisa intru fara a mai suna la interfon si ma opresc in dreptul unei usi din lemn masiv de brad si stejar.
Sun la usa, asteptand ca cineva sa imi raspunda.
Lumea: -
Planeta: Pământ
Țara: Romania
Localitatea: Un sat oarecare din Cluj
*Regulă:
-regula putere activată
- Cu Snow, ca stiu ca isi doreste, orice personaj doreste ;))
Era o zi de vara a anului 2320. Clujul avea retea de metrou, Padurea Hoia Baciu se desfiintase iar comunele Baciu si Floresti se unise si devenise orasul Baciu si parcul Hoia iar noul oras era populat de fiintele padurii, zanele, care fusesera obligate sa dea viata de la Padure pe viata de la Oras.
Zinaela:
Ma aflam in metroul ce ducea prin Centru spre Apahida. Apahida devenise si el oras. Mergeam in Apahida pentru a participa la majoratul unui baiat pe care il nasisem in urma cu 18 ani. Nu aveam de ce imi ascunde aripile toata lumea, ei bine nu chiar toata lumea, dar majoritatea aflasera de existenta zanelor. Cu toate astea insa mai exista cate un individ sau 2 probabil din Capitala care zgaia ochii cand vedeau zane. Probabil va intrebati cine sunt eu. Ma numesc Zinaela, am 30 de ani desi arat de 16, blonda, cu ochi albastri, sex si fermecatoare, si sunt stra-stra-stra-nepoata lui Sharma Sanara si a emirului turc Abdullah Tayyip Erdoğan Gül Mustaffa Alli. Da, Turcia este Regat de vreo 200 de ani si face parte din Uniunea Europeana. Am mostenit forma si designul aripilor de la stra-stra-stra-bunica mea Sanara dar culoarea este una aurie cu margini maro, si pete rosii-sangerii.
Metroul opreste in statia Crisan, de la intersectia strazilor Avram Iancu si Mihai Viteazu. In apropiere aflanduse strada Crisan dar chiar vizavi de statia de metrou trona mall-ul Crisan iar in incinta lui Restaurantul Trei Haiduci. Dupa o scurta raita prin mall, ma indrept spre Bulevardul Libertatii, un bulevard larg cu cate 6 benzi de mers pe sens si merg spre nord, intr-o plimbare. Fac stanga pe strada Vlad Tepes si merg pana in capat unde trona cartierul de ANL Tepes Voda. O iau pe o astraduta intre blocuri si ma opresc la un bloc ANL ce era colorat de jos pana la penultimul etaj in culorile steagului Maghiar si ultimul etaj reprezenta steagul tinutului secuiesc. Usa fiind deschisa intru fara a mai suna la interfon si ma opresc in dreptul unei usi din lemn masiv de brad si stejar.
Sun la usa, asteptand ca cineva sa imi raspunda.
Invader Lamu- Mod. Roleplay
- Sex :
Puncte : 4795
Aprecieri : 1
Varsta : 38
Localizare : Braila
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie
Viața Utilizatorului :
Re: O noapte in dormitor cu nasa-zana +18
Apartamentul pe care mi-l lasase tata era imens, se indindea pe 2 etaje. Avea tot ce-i trebuia: sufragerie mare, cu bar, dormitoare cu paturi moi, televizoare cu plasa si toate cele. Eram putin suparat, chiar daca era majoratul meu. Ma certasem cu iubita mea, asa ca mi-am chemat doar cativa prieteni sa petreaca cu mine. Muzica era data extrem de tare, cred ca se auzea chiar din centru. Desi eram doar 5 oameni in camera - trei baieti si doua fete - eu ma simteam de parca eram la un mare party - ce face votca - eram cu sticla de wisky in mana si tragem din trei tigari o data, dansam ca un zeu. In scur timp si ceilalti oameni mi s-au alaturat, iar eu am inceput sa flirtez, sa le pun mana pe sani sa le ating fundul, sa il mangai. Tot ma asteptam la o palma si la un "Cristi, orestete!", dar nu, ori imi permiteau pentru ca era ziua mea, ori erau si ele baute.
Deodata, s-a auzit o bataie in usa. M-am dus, impleticindu-ma, si am deschis usa.
-Da? Cine e? Aaa, Zinaela! Ce faci pe aici? am urlat ca un betiv.
Deodata, s-a auzit o bataie in usa. M-am dus, impleticindu-ma, si am deschis usa.
-Da? Cine e? Aaa, Zinaela! Ce faci pe aici? am urlat ca un betiv.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Puncte : 4491
Aprecieri : 6
Varsta : 25
Localizare : Craiova
Viața Utilizatorului :
-Am venit sa iti aduc un cadou de majorat. Chiar daca nu ne-am mai vazut de 4 ani, nu te-am uitat. Dar astea sunt regulile noastre ale zanelor. Contact cat mai putin cu oamenii. Spun eu si ii intind o sacosa in care se aflau: parfurmuri barbatesti, aparat electric de ras, CD-uri cu muzica si un plic in care sae aflau bilete de avion si biete la concerte. A si sa nu uit cireasa de pe tort. Spun eu pocnind din degete si in mana lui se materializa o cheie de masina.
-Masina va aparea si ea o data cu cea de-a 12-a bataie a ceasului al 12-lea.
-Masina va aparea si ea o data cu cea de-a 12-a bataie a ceasului al 12-lea.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Si aia care e? am intrebat incrucisandu-mi ochii.
Mdea, cand sunt beat nu prea inteleg nimic.
Mdea, cand sunt beat nu prea inteleg nimic.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-In seara aceasta, la miezul noptii cand pendula va bate a 12-a oara. Ii explic.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Aha, da, m-am prins, am mintit eu. Pofteste inauntru! i-am soptit eu, cu vocea mea de betiv notoriu. Iti aduc o bere, un wisky, o tigara?
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Nu, noi zanele nu suntem cu asa ceva. Noua chiar ne fac rau lucrurile astea. La voi e treptat dar la noi e instantaneu ca si otrava. Asa ca prefer doar un su natural, o cafea sau un ceai.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Pai... as putea sa-ti aduc un nectar cu vodka, o cafea cu whisky sau un ceai cu brady, am insistat eu.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Nup, nici astea nu merg. Daca tot insisti sa ma imbeti ma poti imbata cu Durian dat prin storcatorul de fructe. E un fruct ce seamana cu o nuca de cocos si are un miez ce seamana a pasta de banane care data prin storcator si amestecata cu apa minerala devine un shake excelent ce are darul de a imbata zanele ce il gusta.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Neah, prea mult de munca, am spus ridicand de pe masa un shot absinth. Nu bei, nu fumezi, esti treaz, n-ai nici un haz! am spus dand bautura pe gat.
M-am dus la PC si am cautat o melodie sa dansam cu totii. Am gasit: Florin Salam 2.0 - Robo-Brazilianca (=]]). Am inceput sa ma impleticesc in mijlocul sufrageriei.
M-am dus la PC si am cautat o melodie sa dansam cu totii. Am gasit: Florin Salam 2.0 - Robo-Brazilianca (=]]). Am inceput sa ma impleticesc in mijlocul sufrageriei.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Atunci ceva mai simplu. O cafea in care sa torni lichiorul de la o singura bomboana de ciocolata. Sigur ma va imbata. Si sa nu indraznesti sa torni mai mult ca nu am chef sa ajung la spital.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Bine, lasa bautura, hai la dans! am spus zambind.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Ma duc in mijlocul livingului care devenise ring de dans si incep sa dansez.
-Hm, manelele astea sunt frumoase dar potrivite doar la petreceri.
-Hm, manelele astea sunt frumoase dar potrivite doar la petreceri.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Mdea, asa zic si eu, dansand sprijinit de... hmm, cum o chema? Dea, trebuia sa las alcoolul. Deci, Zinaela, cum se face ca esti inca asa de buna?
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Pentru ca o zana ramane intotdeauna buna la suflet. Stii, indiferent pe ce cai o vei apuca, indiferent cat de bune sau rele, eu voi fi langa tine. poate nu iti mai amintesti dar nu ne-am despartit chiar complet in acesti 4 ani desi am vrut sa iti las o asemena impresie. Au fiost unele momente cand desi eram langa tine nu m-ai vazut. Eram invizibila dar eram langa tine. Desi asta nu s-a intamplat decat de vreo 3 ori.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Am sarutat zana pe buze. Probabil ca o luasem prin surprindere, dar neh, ce sai faci? Sunt spontan, ce pula mea?
-Vrei sa vi pana in dormitor?
-Vrei sa vi pana in dormitor?
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Depinde cat de frumos stii sa ma rogi. Spun eu chicotind. Avand in vedere sarutul, banuiam ce va urma.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
N-am mai stat pe ganduri, am luat-o de sus, am fugit cu ea si am trantit-o in pat.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Ii zambesc.
-Ai grija ce faci. Inca nu ti-am dat voie. Spun eu chicotind.
-Ai grija ce faci. Inca nu ti-am dat voie. Spun eu chicotind.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Nici n-am asteptat sa-mi dea vreo permisiune, am inceput sa-i desfac nasturii camasii.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Desi puteam sa ma apar inghetandu-l, preferasem sa nu o fac, totusi imi placea chiar daca preferam sa nu arat asta.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
I-am dat camasa jos si am inceput sa-i sarut abdomenul. Am mai stat doua secunde si i-am deschis si sutienul pe care l-am aruncat in laturi.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Incepusem si eu sa il dezbrac. in acelasi timp incercand sa il sarut. Nu stiam de ce dar totusi simteam o atractie deosebita.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Simteam... simteam ca in sfarsit... o sa... vomit pe covor. Am cazut jos din pat si am inceput sa vomit tot ce am mancat si chiar ce nu am mancat. Alcoolul asta.
The End
The End
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum