O noapte cu o zana.
2 participanți
Pagina 1 din 1
O noapte cu o zana.
Data: 05.05.2013
Lumea: -
Planeta: Pământ
Țara: Statele Unite ale Americii
Localitatea: New York
*Regulă:
-regula putere activată
- Oricine poate sa participe.
Era o noapte senina de vara. Zburam prin oras cautand flori cu nectar dar tot nectarul fusese deja cules de catre albine in florile din parc. Zburam spre alt parc dar in drum ma opresc insetata. Observ o fereastra deschisa si aparent incamera nu era nimeni iar pe noptiera, un fel de minibiblioteca lina cu carti de la capul patului, intr-un pahar era un lichid galben ce mirosea a suc natural, a nectar. Intru in camera pe fereastra ajungand la pahar, Observ insa o mica miscare pe sub plapuma si ivirea unui varf al unui cap a unei persoane ceea ce ma sperie si daram paharul varsand lichidul incapul acelei persoane adormite. Apoi speriata ma ascund repede, drept sifonierul dincamera, inainte de a apuca sa ma vada.
Lumea: -
Planeta: Pământ
Țara: Statele Unite ale Americii
Localitatea: New York
*Regulă:
-regula putere activată
- Oricine poate sa participe.
Era o noapte senina de vara. Zburam prin oras cautand flori cu nectar dar tot nectarul fusese deja cules de catre albine in florile din parc. Zburam spre alt parc dar in drum ma opresc insetata. Observ o fereastra deschisa si aparent incamera nu era nimeni iar pe noptiera, un fel de minibiblioteca lina cu carti de la capul patului, intr-un pahar era un lichid galben ce mirosea a suc natural, a nectar. Intru in camera pe fereastra ajungand la pahar, Observ insa o mica miscare pe sub plapuma si ivirea unui varf al unui cap a unei persoane ceea ce ma sperie si daram paharul varsand lichidul incapul acelei persoane adormite. Apoi speriata ma ascund repede, drept sifonierul dincamera, inainte de a apuca sa ma vada.
Invader Lamu- Mod. Roleplay
- Sex :
Puncte : 4795
Aprecieri : 1
Varsta : 38
Localizare : Braila
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie
Viața Utilizatorului :
Re: O noapte cu o zana.
Am ridicat capul si m-am uitat mai bine in jur. Nu am vazut pe nimeni. M-am ridicat din pat si mi-am scos ghaerele.
-Iesi afara! am stigat nervos.
//Scuze pentru off-topic, Lamu, inta pe chat, nu pot sa trimit PM, si revin in 10 min dupa un dus.
-Iesi afara! am stigat nervos.
//Scuze pentru off-topic, Lamu, inta pe chat, nu pot sa trimit PM, si revin in 10 min dupa un dus.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Puncte : 4491
Aprecieri : 6
Varsta : 25
Localizare : Craiova
Viața Utilizatorului :
Eu insa continuasem sa raman ascunsa fiindu-mi frica de ce as putea pati.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Am mirosit profund incaperea. Mirosea... a nectar. Am aruncat o privire spre paharul cu suc. Dar nu, mai era un miros! M-am dus spre sifonier. L-am pentrat cu ghearele si l-am aruncat in laturi.
-Cine esti tu si ce faci aici? Ai trei secunde!
-Cine esti tu si ce faci aici? Ai trei secunde!
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Surprinsa ca am fost descoperita spun:
-Sunt Sanara, sunt o zana si ei bine am intrat aici ca mi-a fost putin sete si nu am vrut decat sa beau putin nectar.
-Sunt Sanara, sunt o zana si ei bine am intrat aici ca mi-a fost putin sete si nu am vrut decat sa beau putin nectar.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Mdea, un mutant cu probleme psihologice. Am mai intalnit mutanti cu aripi, dar niciodata nu se credau zane!
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Nu, chiar nu sunt mutant. Chiar sunt o zana reala. Daca vrei dovada uite spun eu, scotandu-mi bagheta de sub fusta care nu era mai mare decat un ac de albina si pe care o rotesc si televizorul din camera incepu sa faca picioare si sa umble prin camera.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Am sarit ca ars cand am vazut ca televizorul imi merge prin camera, asa ca mi-am trecut mana prin el facandu-l cioburi.
-Cum spuneai ca te cheama?
-Cum spuneai ca te cheama?
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Ma numesc Sanara. Spun eu. Mai rotesc inca o data bagheta si televiyorul era intact pe masa de tv la locul lui.
-Poftim, reparat si intact. Acum crezi ca sunt zana, nu?
-Poftim, reparat si intact. Acum crezi ca sunt zana, nu?
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Nu am spus nimic, in resc am marait. Am mai aruncat o privire in jur. Vazand ca nu e nimeni am spus:
-Ei bine, vrei sa-mi ti de comanie in seara asta?
-Ei bine, vrei sa-mi ti de comanie in seara asta?
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Desigur. Oricum nu am ce face pana dimineata. Spn eu si apoi zbor inspre monitorul pc-ului si ma asez pe partea superioara a monitorului la fel cum m-as aseza pe un fotoliu sau pe o canapea.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Mi-am tras un scaun si m-am asezat in fata PC-ului. M-am uitat o secunda la ea, parea ca incepusem sa zambesc.
-Deci, tu poti sa te maresti? Mi-ar prinde bine niste craci in marime naturala...
-Deci, tu poti sa te maresti? Mi-ar prinde bine niste craci in marime naturala...
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Din pacate nu. Sunt peste 17000 de specii de zana de toate marimile. Unele sunt mici asa ca mine, altele sunt mari asa ca voi. Dar exista o singura specie de zane care se pot mari si micsora dupa bunul plac din pacate nu apartin acelei specii. Dar mai exista un amanunt. Exista o potiune care m-ar putea mari insa functioneaza foarte rar. Doar in ziua in care e in acelasi tip si Eclipsa totala de soare si eclipsa totala de luna. Asta se intampla cam o data la 1000 de ani cu aproximatie.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Mdea...
M-am dus pana in frigider si am luat o sticla de nectar de piersici si o bere. I-am turnat intr-un pahar mic, de shot, o gura de nectar si eu mi-am deschis cu satisfatie sticla de bere.
M-am dus pana in frigider si am luat o sticla de nectar de piersici si o bere. I-am turnat intr-un pahar mic, de shot, o gura de nectar si eu mi-am deschis cu satisfatie sticla de bere.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Dar ar mai fi o posibilitate. Sa vii cu mine in lumea mea. Acolo potiunea functioneaza intotdeuna asupra mea. Dar chestia e ca poti veni si te poti intoarce in lumea ta dupa bunul plac atata timp cat nu te incurci cu o zana. O data ce te-ai incurcat cu zana nu mai e cale de intoarcere.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Neah... Du-te tu singura, eu raman aici.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Dar nu o sa plec in lumea mea cel putin nu acum. Raman cu tine sa iti tin companie noaptea asta. Asta daca mai ai nevoie de mine. Sau datorita dimensiunii mele nu mai ai nevoie de mine?
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Mdea, ai ghicit.
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Deci vroiai doar sa stii de curizitate cum e o aventura cu o zana. Te-am ghicit inca de cand ai spus ca ai avea nevoie de craci de aceeasi dimensiune ca ai tai. Ei bine noi zanele nu suportam aventurile de o noapte ci daca e sa fie ceva, sa fie ceva de durata. Minim 300 zile. Dar ce am spus e adevarat dar nu am spus inca totul. ma mai pot mari pentru cateva ore in timpul eclipselor d oare. Dar daca atunci ma incurc cu cineva de pe Terra, raman de aceeas dimensiune ca el pentru totdeuna si nu ma mai pot intoarce in lumea mea. Si ca o comparatie. Imagineaza-ti a tu mergi intr-un oras strain, departe de tara ta, cu reguli stricte si te incurci cu o bastinasa de acolo si ea te paraseste a 2-a zi si apoi te aresteaza acolo nemai\avand dreptul sa te intorci sa iti vezi familia si prietenii. Cum te-ai simtisingur, stingher, intr-o lume straina?
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Am ajuns langa ea. Am privit-o in ochi. Avea niste ochi asa mici... Asa ca... In secunda aceea... Pooc! I-am tras un bobarnac care a aruncat-o pe geam.
Am oftat lung.
-Am scapat in sfarsit de noaptea asta...
The End
Am oftat lung.
-Am scapat in sfarsit de noaptea asta...
The End
Snow- Ex-Staff
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Subiecte similare
» O noapte in dormitor cu nasa-zana +18
» Noapte Fiarelor
» [Fairy Tail] Inceput - Coada Zanei! O zana adevarata?!
» Noapte Fiarelor
» [Fairy Tail] Inceput - Coada Zanei! O zana adevarata?!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|