Joc De Rol
[Exercitiu Personaj] Băutură Popuppng

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Joc De Rol
[Exercitiu Personaj] Băutură Popuppng
Joc De Rol
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

[Exercitiu Personaj] Băutură

2 participanți

In jos

[Exercitiu Personaj] Băutură Empty [Exercitiu Personaj] Băutură

Mesaj Scris de Metonymy 12/10/2013, 05:19

Sunt multe lucruri pe care le putem face cu personajele noastre, unul dintre acele lucrurii ar fi să le îmbătăm. Exercițiu acesta este despre cum s-ar comporta personajele dacă s-ar îmbăta.

• Care sunt opiniile lor despre alcool? Dar despre oamenii care beau alcool?

• Au băut vreodată? Beau ocazional sau des? Cu prietenii sau singuri?

• Sunt alcoolici sau un acoolic care se reabilitează? Sunt predispuși în a deveni unul?

• De ce beau, sau în ce situații se apucă de băut?

• Pot să-și controleze alcoolul? Cât de mult alcool trebuie să bea ca să amețească? Se îmbată rapid sau leșină?

• Cand sunt intoxicatii, ce comportament au?Încep să se excite? Să devină fericiți, nervoși sau triști?

• Cum se comportă cu prietenii și cei dragi când sunt beți? Dar cu dușmani?

• Personajul tău știe despre cât de beat e și încearcă să se comportorte ca fiind treaz? Sau și-a pierdut controlul și toate inhibițiile.

• După o beție strașnică, sunt predispuși să bea din nou?

Acesta este tot exercitiiul, dacă vreiți să-l faceți, postați și răspundeți la întrebăriile de mai sus.

Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sex : masculin
Puncte : 6349
Aprecieri : 17
Varsta : 28
Localizare : Somewhere over the rainbow
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie
Viața Utilizatorului : Sunt Bine [0]

Sus In jos

[Exercitiu Personaj] Băutură Empty Re: [Exercitiu Personaj] Băutură

Mesaj Scris de Invader Lamu 12/10/2013, 06:09

Care sunt opiniile lor despre alcool? Dar despre oamenii care beau alcool? 
Lum: Alcoolul este o otrava care te omoara incet dar sigur. In cazul ei insa ar fi imediat de aceea ea prefera alcoolul BIO cum il numeste ea, obtinut din prune, prune japoneze sau struguri, zdrobite sau fermentate. Ceea ce oam,enii numesc in general must. Desi slab ca si cantitate de alcool, totusi pe ea o imbata. 
Sanara: Alcoolul este o otrava care te omoara incet dar sigur. Desi totusi in limite normale s-ar putea sa nu faca rau. Prefera o mica bere sau o sampanie, ocazional la petreceri. 
Alethia: Alcoolul poate fi si bun si rau, depinde daca exagerezi sau nu. Intotdeauna o sampanie e binevenita. Sau jumatate de pahar de vin ori un pahar de bere, rom sau lichior. Dar ocazional. 
Au băut vreodată? Beau ocazional sau des? Cu prietenii sau singuri 

Lum: Destul de des bea must. Dar niciodata alte bauturi. Intotdeauna cu prietenii. 
Sanara: Ocazional la petreceri cate o bere. Pot zice si cu prietenii dar si singura. 
Alethia: Da, recunosc, am mai lins la anumite petreceri din bauturile care mi le-au oferit asa zisii stapani. Cel mai mult imi place rom-ul si lichiorul. Doar impreuna cu prietenii sau asa zisii stapani. 
Sunt alcoolici sau un acoolic care se reabilitează? Sunt predispuși în a deveni unul? 

Lum: Alcoolica in nici un caz desi recunosc m-am imbatat o data. 
Sanara: Alcoolica nu. Nu m-am imbatat inca asa tare. 
Alethia: Nu sunt alcoolica dar recunosc ca m-am imbatat de cateva ori. 

De ce beau sau in ce situatii se apuca de baut? 
Lum: Pentru a deveni binedispusa. Desi uneori devin prea binedispusa. 
Sanara: Pentru ca sunt la o petrecere si asta se face la petreceri. 
Alethia: Pentru ca imi este oferit si nu pot refuza. Nu e politicos. 
Pot să-și controleze alcoolul? Cât de mult alcool trebuie să bea ca să amețească? Se îmbată rapid sau leșină? 

Lum: Daca beau bauturi tar lesin sau pot muri, dar mustul ma face doar sa ma port de parca as fi binedispusa sau poate ca ma port ca o nebuna. Da, pot sa ma controlez cat de mult beau. Nu vreau sa ajung pe internet sa ma fac de ras. Ca sa ma ametesc imi trebuie jumatate de litru de must. Cred ca ma imbat destul de repede. 
Sanara: Un pahar de bere nu are nimic, 2 ma apuca o somnolenta de parca as fi hipnotizata si de la 3 pahare in sus sunt beata manga. Da, pot sa imi controlez alcoolul. 
Cred ca ma imbat nici rapid dar nici greu. 
Alethia: Un pahar nu are nimic dar de la 2 ma ametesc. Da, pot sa ma controlez. 
Cand sunt intoxicati, ce comportament au?Încep să se excite? Să devină fericiți, nervoși sau triști? 
Lum: Foarte binedispusa, pot face lucruri ridicole sa ma fac de ras. 
Sanara: Foarte fericita. 
Alethia: Daca ma imbat actionez ca un Pitbul turbat sau ca un maidanez foarte agresiv.    
Cum se comportă cu prietenii și cei dragi când sunt beți? Dar cu dușmani? 

Lum: Destul de prietenoasa cu prietenii. Dusmanii ii electrocutez chiar si fara motiv. 
Sanara: Destul de prietenoasa cu prietenii. Asupra dusmanilor arunc vraji si fara vreun motiv anume desi daca sunt beata niciodata n rostesc vrajile corect si reusesc sa inventez vraji noi. 
Alethia: Daca sunt foarte beata atat prietenii cat si dusmanii ar trebui sa se fereasca din calea mea. Mai ales dusmanii. 
Personajul tău știe despre cât de beat e, și încearcă să se comportorte ca fiind treaz? Sau a pierdut controlul și toate inhibițiile. 

Lum: Daca se imbata usor da, daca se imbata prea tare isi da seama abia dupa trezire. 
Sanara: Daca se imbata usor da, daca se imbata prea tare isi da seama abia dupa trezire. 
Alethia: Daca se imbata usor da, daca se imbata prea tare isi da seama abia dupa trezire. 
După o beție strașnică, sunt predispuși să bea din nou? 

Lum: Da 
Sanara: Da 
Alethia: Da 
Invader Lamu
Invader Lamu
Mod. Roleplay
Mod. Roleplay

Sex : masculin
Puncte : 4795
Aprecieri : 1
Varsta : 38
Localizare : Braila