Joc De Rol
[DEMO2] Skyrim Roleplay! Popuppng

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Joc De Rol
[DEMO2] Skyrim Roleplay! Popuppng
Joc De Rol
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

[DEMO2] Skyrim Roleplay!

In jos

[DEMO2] Skyrim Roleplay! Empty [DEMO2] Skyrim Roleplay!

Mesaj Scris de Metonymy 8/8/2013, 01:27

Cred ca o sa renunt, ca nu merita sa-l fac in 2. Oricum, pana atunci acest subiect va ramane ca si un demo.

Introducere

Salutare! Acesta va fi al doilea plot pe care il fac si intetionez sa-l fac pe tema unui joc RPG. Mai jos veti gasi diferite informatii despre boss , npc-uri, harta lumii si etc. Incerc sa fiu cat mai precis si sa va prezint toate optiunile. Eu voi fi Game Master-ul plotului, voi controla doar atacurile bossilor.
Acest plot va fi bazat pe noul sistem de zaruri, vezi:
Sistem de zaruri
Si inca ceva, acesta va fi un roleplay mare, si va rog, daca nu va place tema, vreti sa-l parasiti peste 2 zile , nu va inregistrati.

Reguli

1. Trebuie sa urmati indrumarile mele.
2. Nu este necesar sa postam 100 de mesaje pe zi , 1 - 2 sunt de ajuns.
3. Trebuie sa urmati regulile de inscriere a personajelor.
4. Nu aveti voie sa dati edit la mesaj pentru a edita rezultatul zarurilor, altfel distrugeti toata distractia
5. Daca eu voi fi plecat mai mult de 2 zile, acest roleplay va fi suspendat.
6. Se va posta intr-o ordine.
7. Inainte sa postati in topicul de Roleplay, personajul vostru va trebuii sa fie aprobat de catre mine.
8. Aici veti gasi o gramada de informatii despre tot felul de inamici. Nu trebuie sa cititi totul despre ei si sa tineti minte. Dar cand vor aparea in roleplay va trebui sa cititi.
9. Daca nu postati in max 48 de ore va urma randul celuilalt. Personajul vostru fiind controlat de cel care posteaza dupa tine. Despartirea se va face cu - 
Exemplu:
Post personaj 1
------------
Post personaj 2
Exceptie fiind doar eu. Pentru ca eu va voi ghida pe totii.
10. In fiecare post va trebui sa postati viata coechipierilor si a boss-ului, pentru a nu ne pierde si pentru a face lucrurile mai usoare.
11. Este un roleplay Fantasy, care are tema asemanatoare cu lumea medievala. Fara tehnologie futurista, sau arme sau telefoane mobile.
12. Have fun, si daca aveti intrebari postatile aici.

Sistemul de lupta

General

Sistemul de lupta va fi bazat pe zaruri, puteti arunca zarurile doar cand folositi butonul raspuns. Zarurile nu se pot arunca in raspuns rapid.
De fiecare data trebuie sa aruncati zarurile de minim 3 ori. Acel numar va reprezenta forta cu care veti ataca sau veti bloca sau va ceti vindeca.
Vor fi cazur in care va trebui sa aruncati zarul de 4 ori, 6 ori, 10 ori.
Restul numerelor reprezentand atacurile monstrului.
In cazul in care veti muri veti fi teleportati langa RITUAL STONE care se afla in sectiunea H5. 
Dupa ce va muri un boss va fi trecut ca fiind mort, in subiectul de plot.
Zarurile se vor folosi doar vs boss. Atat.

Personaje si abilitati

Toate personajele vor avea 100hp viata. Si in fiecare post, cand ii vine randul lui se va regenera 10hp viata. De asemenea personajele care au magie de vindecare pot alege sa vindece pe cineva ca sa nu isi piarda tura. Punctele de vindecare vor fi decise dupa primele 3 zaruri. Si se va folosi zarul magie: vindecare. 

Harta din Skyrim

Atentie, harta e foarte mare. De aceea nu o sa o pun intr-un spoiler si o sa postez direct link: Link Harta
Ca sa nu ne pierdem pe harta vom folosi sectiunii. 
Gen B1 , G5 , K8
In E3 se gaseste orasul Morthal si imprejurimile.
Daca inca nu ati inteles la ec ma refer cu E3 , D6 ; Harta este marcata, ca la jocul Avioane.
Ca sa va deplasati prin 5 sectiuni va trebuie un post de ex E4 la E9

Orase Importante

Daca vreti sa vedeti cum arata orasele, cautati pe google "Numele Orasulu" skyrim , apoi dati la imagini.
Dawnstar (G2):

Falkreath (E7):

Markarth (A5):

Morthal (E3):

Riften (K7):

Solitude (D2):

Whiterun (G5):

Windhelm (J4):

Winterhold (I2):

Factiuni si Ghilde

Puteti sa alegeti sa faceti parte doar dintr-o singura ghilda, si asta specificati in foaia de personaj. Alegand o Factiune primiti o abilitate:

Ghilda Maginienilor:

Fratia Intunecata:

Ghilda Hotilor:

Inamici si Bossi

Dragon:

Inca mai lucrez la plot...
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sex : masculin
Puncte : 6349