Dragon of Atlantis
2 participanți
Pagina 1 din 1
Dragon of Atlantis
Intr-o zi de vara, in timp ce facea scufundari in Oceanul Atlantic, un scafandru (poate fi baiat sau fata) descopera un ou misterios, inalt de 2 metri si cu un diametru de 1,5 metri care cantarea peste 100 kg. Se hotaraste sa il scoata dar va gasi o cale pentru a fura oul pentru el, astfel ca isi cheama niste pioeteni sa il ajute cu oul iarechipa este anuntata de marea descoperire a orasului Atlantis abia peste 3 zile. Dupa ce el isi dusese oul acasa, in curtea lui, il aseaza ca ornament in gradina pentru ca nimeni sa nu banuiasca nimic. Insa intr-o zi torida cu tempeatujri de 40+ la umbra si 55+ la soare iar indicele de confort termic depasise 80+ se favorizeaza conditiile necesare si oul revine la viata, incepand sa se miste. In scurt timp coaja crapandu-se incetul cu incetul si din el iesi la inceput ceea ce parea a fi un pui de dinozaur dar in curand mica reptila din pozitia ghemuita isi capata o pozitie de caine sezand si isi intinse aripile imense ce semanau cu aripi de liliac, fluturandu-le in toata splendoarea, si apoi incepu sa planga de foame. Era un pui de dragon urias. Dragonii din aceasta specie misterioasa, putand ajunge la fel de mari cat Titanicul. Oare se vor imprieteni sau va dori sa se foloseasca de dragon pentru a castiga avere si reputatie?
Invader Lamu- Mod. Roleplay
- Sex :
Puncte : 4817
Aprecieri : 1
Varsta : 38
Localizare : Braila
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie
Viața Utilizatorului :
Re: Dragon of Atlantis
Imi place cum nu ai specificat nimic, nu ai pus povestea si ai lasat-o. Puteai pune si tu o inroducere, cateva reguli, un exemplu de fisa de personaj, cate persoane vrei sa faca roleplay.. etc..
Metonymy- Game Master
- Sex :
Puncte : 6371
Aprecieri : 17
Varsta : 28
Localizare : Somewhere over the rainbow
Viața Utilizatorului :
Re: Dragon of Atlantis
Pai nu am specificat nimic si nu am pus povestea fiindca nu stiam daca se va inregistra cineva la plot. Nu am specificat nimic fiindca se poate vedea de la sineinteles ca e vorba de minim o persoana care sa fie scafandrul si eu voi fi dragonul. Si in rest poate participa cine vrea.
Dar bine o sa pun cateva reguli si fisa mea de personaj si o sa pun si povestea acum ca au mai venit useri pe forum.
P.S. Dau edit un pic mai tarziu la postul asta.
Dar bine o sa pun cateva reguli si fisa mea de personaj si o sa pun si povestea acum ca au mai venit useri pe forum.
P.S. Dau edit un pic mai tarziu la postul asta.
Invader Lamu- Mod. Roleplay
- Sex :
Puncte : 4817
Aprecieri : 1
Varsta : 38
Localizare : Braila
Viața Utilizatorului :
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum