[Sci-Fi]Age Of Science Wonders
Joc De Rol :: Cimitir și Tomberon :: Cimitir :: Plot-uri
[Sci-Fi]Age Of Science Wonders
Este vorba despre un inginer care a fost "impins" in acest univers si el incearca sa interactionze cu el pentru a-l cunoaste, intelege si gasi metoda de a ajunge inapoi in timpul lui. Mediul inconjurator va fi creat de cei care participa, nu doar de mine. Daca voi vreti nave spatiale, emigrare pe alte planete etc, asa va fi. Daca vreti sa fie asemanator cu timpul nostru, asa va fi. Fiecare poate contribui cu orice.
Reguli:
Personajul meu va fi om, nu se accepta alt personaj om doar daca vom fi mai mult de 4 persoane.
In acest rp nu va exista magie si chestii magice gen: ingeri, zane, sirene, lupi vorbitori etc
!In acest rp timpul este o marime scalara!
Puteti sa fiti ce fel de personaj vreti voi doar sa aveti motiv pentru care sunteti acolo ca altfel poate ajunge parodie
Fara jigniri
Se va posta la persoana a 3-a
Se va posta in ordine
Daca vreti sa participati in acest rp, postati-va fisa de personaj, iar eu voi decide daca puteti participa
Daca un membru nu va posta timp de o saptamana, acest rp se inchide.
Diverse:
Acesta va fi primul meu rp non-actiune. As prefera sa fie minim 3 persoane la rp. Deoarece eu sunt la job pe timp de zi, voi posta doar seara, asa ca daca sunteti activi pe timp de seara va invit sa participati. Foile de personaje sunt obligatorii,pot fi orice fel de fise de personaje, poze cu personaje nu sunt obligatorii. eu imi voi face dupa ce vor fi inscrisi 2 membri.
Ultima editare efectuata de catre Homerface in 11/8/2013, 03:02, editata de 2 ori
Homerface- Argint IV
- Sex :
Puncte : 4380
Aprecieri : 6
Varsta : 35
Localizare : Cercul imaginar din jurul meu imi delimiteaza pozitia curenta
Viața Utilizatorului :
Re: [Sci-Fi]Age Of Science Wonders
Numele Personajului: Christine KITT
Semnificația Numelui:
Poreclă:
Sex:Feminin
Specie/Rasă: Autonomous robotic Self-driving Car
Vârstă: 3 ani.
Data Nașterii: 01.11.
Zodiac:
Grupa de Sânge: -
Locul Nașteri: Lanboratoarele Knight Industries
Rezidență Curentă: -
Ocupație:
Media Scolară: -
Familie: -
Pietre Prețioase:-
Mai mult:-
CARACTERISTICI FIZICE
Puncte forte: Blindata cu Molecular Bonded Shell. Rezistenta la arme de foc si la majoritatea armelor.
Puncte slabe:Poate fi ranita doar de artilerie grea, unii acizi puternici si o formula speciala care o poate transforma sa fie la fel de sensibila ca o masina obisnuita.
CARACTERISTICI MENTALE
Aliați:-
Inamici:
Țelul/Misunea: Sa protejeze viata umana. Sa respecte cele 3 principii ale robotici.
Aspirații:
Hobbies:
Îi place: Benzina Premium, muzica rock'n roll, filmele SF
Nu-i place: Ca cineva sa se aseze pe capota ei sau sa se rezeme de ea
Talente: Spionaj
Inabilități: Dansul
Frică/Phobia: Centrele de fier vechi
Personalitate Generală: Amabila, prietenoasa, sociabila. Atat timp cat lumea se comporta bine cu ea. Dispusa sa ia pe oricine la plimbare si sa ajute mereu. Dar poate deveni: geloasa, posesiva, capricioasa, naravasa, agresiva si ucigasa, dispusa sa calce si sa ucida pe oricine ii sta in cale atunci cand cineva o enerveaza.
Personalitate Interioară: La fel
Cel mai drag lucru/eveniment care si-l amintește:
Cel mai mare regret:
Secret:
CARACTERISTICI SPECIALE
Obiecte Speciale:
Arme: O multime de arme sub capota. Ca sa poata iesi din orice situatie sau sa scoata pe cineva din orice necaz.
Magie:
CONTEXT ISTORIC
Istorie Generală: A fost creata in urma cu 3 ani de catre Laboratoarele Knight Industries cu scopul de a deveni o masina care sa protejeze viata liderilor umani precum presedinti sau alti politicieni importanti in deplasarile lor prin teritoriile aflate in razboi. Dar s-a autoreprogramat Si-a descoperit u talent special. Utilizandu-si viteza maxima, si depasind bariera sunetului i se activase o anumita optiune speciala pe care dincuriozitate a incercat-o. Astfel facand o combinatie din viteza maxima, optiunea speciala si Tubo Boost, a sarit intr-un univers paralel. Incercand sa sara inapoi a constatat ca legile fizicii sunt diferite si nu ii mai permit saltul inapoi. A ramas sa exploreze noua lume. Tocmai atunci senzorii ei detectase ca nu era singura ce sarise in acel univers paralel.
Viața în prezent: Calatoreste in cautarea atingerii scopului pentru care s-a nascut.
Intamplări Imporante:
Invader Lamu- Mod. Roleplay
- Sex :
Puncte : 4795
Aprecieri : 1
Varsta : 38
Localizare : Braila
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie
Viața Utilizatorului :
Nume: XR-1536
Seria de roboți XR a fost concepută în anul 3194 de Mastermind. Mastermind fiind o inteligentă artificială antică care a fost creată acum multă vreme de către oamenii din generația a 4-a. Oameni din generația a 4-a erau 70% cyborg, iar Mastermind a fost primul robot creat care avea inteligentă artificială, gândire, procesare de informații și stocare mai puternică decât orice altă mașinărie de pe vremea aceea. Mastermind a trăit alături de oameni și i-a ajutat să evoluez, nu după mult timp după ce s-a creat Mastermind a apărut era inter-galactică.
Mastermind a decis că oameni nu sunt deloc folositori așa că a decis să scape de ei, construindu-și o armată de de roboți de luptă care au eliminat rasa umană, lăsând doar 100 de supraviețuitori astfel încât oameni au ajuns să fie foarte rari. Între timp Mastermind a creat o rețea uriașă de societăți de roboți, toți cu inteligentă artificială. După ce și-a terminat capodopera mastermind a decis să se retragă pe o planetă unde era să fie doar el singur, înconjurat de cel mai mare nivel de tehnologie.
Roboți XR aveau ca scop exploatarea de resurse din litosfera altor planete. Erau echipați cu o armura foarte dură, propulsoare slabe pe picioare și taietor cu plasma, plus câteva surubelnițe. Restul echipamentului avea să și-l procure singuri, cum ar fi târnăcop și vagonul plutitor cu care transporta materialele.
Mometan robotul XR-1536 este în repaus, deoarece nu mai sunt resurse exploatabile pe o rază de 500 ani lumină. Astfel încât viața lui s-a redus la așteptare. Dar în ultima vreme i-a fost instalat un program care îi dă abilitatea de a fi ingineer de rezervă și acum se ocupă cu reparația mașinăriilor din locul unde a fost repartizat.
Metonymy- Game Master
- Sex :
Puncte : 6349
Aprecieri : 17
Varsta : 28
Localizare : Somewhere over the rainbow
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie
Viața Utilizatorului :
Agentul Fox, cum ii este si porecla acum, este un fost inginer si cretor de chestii futuriste pentru o agentie secreta. Din cauza ca avea un IQ foarte ridicat si comportari ne-normale, el a fost urmarit de guvern, care a dorit sa il captureze pentru a-l studia. Insa Fox a aflat despre acest "complat" si a devenit agent secret, cu alt nume, alt cont bancar, alte chestii in general. Guvernul insa a aflat acest lucru intr-un final si au reusit sa il captureze dar cand a ajuns la baza secreta a guvernului, nu isi aduce absolut nimic aminte ce se intamplase, doar se trezise intr-o lume futuristica, ceva ce nu mai vazu-se.
Homerface- Argint IV
- Sex :
Varsta : 35
Localizare : Cercul imaginar din jurul meu imi delimiteaza pozitia curenta
Viața Utilizatorului :
Homerface- Argint IV
- Sex :