Linkin ParK
2 participanți
Joc De Rol :: Subsolul Forumului :: Off-Forum :: Muzică
Pagina 1 din 1
Linkin ParK
Linkin Park este o trupă de rock din Agoura Hills, California. De la formarea lor din 1996, trupa a vândut peste 50 de milioane de copii după albume și a câștigat două premii Grammy din 6 nominalizari, plus alte premii din partea MTV.Linkin Park înseamnă rock alternativ, hip-hop și electronic. Membrii trupei sunt originari din sudul SUA.
Istoria trupei a început în 1996, atunci când Mike Shinoda și Brad Delson învățau in școala medie din Agoura Hills. În același an ei au terminat școala și împreuna cu prietenul Rob Bourdon, au creat formația "SuperXero" . Pâna la crearea acestei formații Brad Delson (chitară) și Rob Bourdon (tobe) au cântat în trupa "Relative Degree" aproximativ un an.
Istoria trupei a început în 1996, atunci când Mike Shinoda și Brad Delson învățau in școala medie din Agoura Hills. În același an ei au terminat școala și împreuna cu prietenul Rob Bourdon, au creat formația "SuperXero" . Pâna la crearea acestei formații Brad Delson (chitară) și Rob Bourdon (tobe) au cântat în trupa "Relative Degree" aproximativ un an.
3mY- Ex-Staff
- Sex :
Puncte : 4369
Aprecieri : 4
Varsta : 34
Localizare : Intoarce capul -_-
Viața Utilizatorului :
Re: Linkin ParK
Ah, știu formația aceasta e foarte populară și presupun că au melodi foarte bune.
Dar eu am ascultat de la ei doar piesa "Numb", îmi poți recomanda niște piese bune?
Dar eu am ascultat de la ei doar piesa "Numb", îmi poți recomanda niște piese bune?
Metonymy- Game Master
- Sex :
Puncte : 6366
Aprecieri : 17
Varsta : 28
Localizare : Somewhere over the rainbow
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie
Viața Utilizatorului :
Re: Linkin ParK
Si eu am inceput tot cu "Numb", o piesa foarte buna. Pai iti recomand urmatoarele piese:
Crawling:
Burn it Down:
Papercut:
In The End:
Cam astea le ascult si eu, nu ma prea omor dupa Linkin Park, insa sunt o formatie buna.
Sper sa-ti placa! :)
Crawling:
Burn it Down:
Papercut:
In The End:
Cam astea le ascult si eu, nu ma prea omor dupa Linkin Park, insa sunt o formatie buna.
Sper sa-ti placa! :)
3mY- Ex-Staff
- Sex :
Puncte : 4369
Aprecieri : 4
Varsta : 34
Localizare : Intoarce capul -_-
Viața Utilizatorului :
Joc De Rol :: Subsolul Forumului :: Off-Forum :: Muzică
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum