(privat) În căutarea iubirii.
2 participanți
Pagina 3 din 13
Pagina 3 din 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: (privat) În căutarea iubirii.
Din păcate pentru cei doi, Eve era încă căutată de către autorităţile stelare, bineînţeles ca să fie ucisă că doar după părerea lor, trăise destul . Dar ei nu ştiau, că moartea ultimului angeloid din lume , o va distruge pe toată. Eve îi pune mâna pe umăr şi îl întreabă:
-Oraşul tău...e cunoscut de lume?
-Oraşul tău...e cunoscut de lume?
BrighterAngel- Argint III
- Sex :
Puncte : 6062
Aprecieri : 9
Varsta : 26
Localizare : Dreams World
Categoria Favorită : Roleplay: Direct
Viața Utilizatorului :
- Nu, nu este atât de cunoscut, îi răspunse Death the Kid.
- Dar în oraș este o școală și sunt o grămadă de stundeți respectiv profesori care studiază și predau acolo. Însă nu e o școală oarecare, este una în care se învață despre suflete. Terminând de vorbit Deat the Kid o sărutase iar pe Eve.
- Dar în oraș este o școală și sunt o grămadă de stundeți respectiv profesori care studiază și predau acolo. Însă nu e o școală oarecare, este una în care se învață despre suflete. Terminând de vorbit Deat the Kid o sărutase iar pe Eve.
Metonymy- Game Master
- Sex :
Puncte : 6350
Aprecieri : 17
Varsta : 28
Localizare : Somewhere over the rainbow
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie
Viața Utilizatorului :
Eve vroia să se mute cu el...în oraşul lui. Deoarece nu era prea cunoscut credea că ar fii în siguranţă acolo. Îl îmbrăţişează strâns şi se ţine de el ca şi cum nu ar vrea să-i mai dea drumul vreodată.
-Ia-mă cu tine...nu mă lăsa singură.
-Ia-mă cu tine...nu mă lăsa singură.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Death the Kid se gândea la ce va spune tatăl lui, însă asta nu conta. Nu avea de gând să renunțe la Eve.
- Cred că pot să te iau cu mine. Îi răspunse el, începând să o sărute din nou.
- Cred că pot să te iau cu mine. Îi răspunse el, începând să o sărute din nou.
Metonymy- Game Master
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Awii , cât îmi place, gândea Eve în micul ei colţişor privat numit vis . Lacrimi de bucurie îi inundară faţa acum. Se simţea bine, foarte bine, la gândul că va putea trăi o viaţă cu el...dar...îşi aduse aminte că nu putea să spere prea multe. Deja se simţea cum atmosfera aceea romantică se schimbase. Eve îi auzea paşii lui Arden , spera ca aceasta să nu cumva să fie o iluzie de-a ei...
-Visez?
-Visez?
- Sex :
Viața Utilizatorului :
- Nu cred, îi răspunse Deat the Kid.
- Stai așa. Death the Kid scoase o batistuță albă din buzunar și a început să steargă gentile, lacrimile Eve'i.
- Nu plânge, a spus el îmbrațisând-o pe Eve cu căldură.
- Stai așa. Death the Kid scoase o batistuță albă din buzunar și a început să steargă gentile, lacrimile Eve'i.
- Nu plânge, a spus el îmbrațisând-o pe Eve cu căldură.
Metonymy- Game Master
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Eve îl îmbrăţişează înapoi şi îi şopteşte:
-Trebuie să plecăm de aici...
Lui Eve îi părea foarte rău la gândul că fin vina ei Death ar putea fii în pericol. Tocmai de aceea se grăbea să scape de iluziile ucigătoare ale lui Arden, o zeiţă a iluziilor.
-Trebuie să plecăm de aici...
Lui Eve îi părea foarte rău la gândul că fin vina ei Death ar putea fii în pericol. Tocmai de aceea se grăbea să scape de iluziile ucigătoare ale lui Arden, o zeiţă a iluziilor.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
- Bine . A spus Death the Kid ridicându-se în picioare și ajutând-o pe Eve să se ridice și ea.
- Unde vrei să mergem? Spuse el zâmbind
- Unde vrei să mergem? Spuse el zâmbind
Metonymy- Game Master
- Sex :
Viața Utilizatorului :
El chiar nu simte în ce pericol se află? Eve îi zâmbăse şă îl luase de mână.
-Mergem în oraşul tău , să nu mă găsească Arden.
Apoi deschise un câmp de cifre ciudate şi îl îndeamnă pe Death să se gândească la aspectul oraşului său , cât să ajungă acolo cât mai repede.
-Mergem în oraşul tău , să nu mă găsească Arden.
Apoi deschise un câmp de cifre ciudate şi îl îndeamnă pe Death să se gândească la aspectul oraşului său , cât să ajungă acolo cât mai repede.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
- Am înțeles. Spuse Death the Kid îndreptându-se spre câmpul format din cifre și gândindu-se la locația și aspectul Orașului Morții.
- Cine este Arden? Adaugă el.
- Cine este Arden? Adaugă el.
Metonymy- Game Master
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Arden...zeiţa iluziilor. Te prinde odată într-o iluzie dinaia şi ieşi mort de acolo...
Spunând acestea Eve ridică ambele mâini şi pronunţă cuvintele:
-Teleport , dispariţie fără urmă.
Apoi cei doi se aflară în oraşul lui Death , oraşul pe care Eve nu era pregătită să-l vadă deci îşi acoperii ochii.
Spunând acestea Eve ridică ambele mâini şi pronunţă cuvintele:
-Teleport , dispariţie fără urmă.
Apoi cei doi se aflară în oraşul lui Death , oraşul pe care Eve nu era pregătită să-l vadă deci îşi acoperii ochii.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
- Ce s-a întâmplat , spuse Deat the Kid.
- Te supără ceva? A spus el punându-și mâna pe umărul Eve'i
- Te supără ceva? A spus el punându-și mâna pe umărul Eve'i
Metonymy- Game Master
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Dacă e înfricoşător?La ce nume are...
Eve îşi luă puţin degetele de la ochi şi privi pe furiş..
-Um, nu e aşa rău...am fost în locuri şi mai oribile. Ce rasă eşti?
Eve îşi luă puţin degetele de la ochi şi privi pe furiş..
-Um, nu e aşa rău...am fost în locuri şi mai oribile. Ce rasă eşti?
- Sex :
Viața Utilizatorului :
- Arăt ca un om, îi răspunse el.
- Dar sunt nemuritor, sunt un Shinigami. Cu astea find spuse, Death the Kid o luă pe Eve de mână și zise zâmbind:
- Ce ai vrea să facem acum?
- Dar sunt nemuritor, sunt un Shinigami. Cu astea find spuse, Death the Kid o luă pe Eve de mână și zise zâmbind:
- Ce ai vrea să facem acum?
Metonymy- Game Master
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Trebuie să mă ascund de Arden, spuse Eve strângându-i mâna. Dacă mă găseşte aici va distruge tot oraşul. Iluziile ei sunt 99% reale , spune Eve dându-şi ochii peste cap. Ce rasă e asta? Nu o cunosc.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
- Ceea ce spui tu îmi aduce aminte de cineva..
- Sunt un Zeu al Morții , ei bine nu chiar, mai am multe de învățat. Dar într-o bună zi o să fiu Zeu al Morți. Spuse el fericit.
- Sunt un Zeu al Morții , ei bine nu chiar, mai am multe de învățat. Dar într-o bună zi o să fiu Zeu al Morți. Spuse el fericit.
Metonymy- Game Master
- Sex :
Viața Utilizatorului :
-Dacă vrei să fi un zeu al morţii complet, îţi pot îndeplini dorinţa, spune Eve zâmbindu-i.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
- Nu vreau, îi răspunse el.
- Vreau să ajung Zeu al Morții prin propriile mele forțe, dar mulțumesc pentru ofertă. A spus el începând să zâmbească
- Vreau să ajung Zeu al Morții prin propriile mele forțe, dar mulțumesc pentru ofertă. A spus el începând să zâmbească
Metonymy- Game Master
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Dar în gândul ei...Zeu al morţii??? Deja o luase razna , cum să...dar aşa era, era îndrăgostită lulea, mai ales după seria acea de săruturi fierbinţi.
-Dacă Oraşul Morţii a auzit de Sinapsa lunii sunt moartă , spune Eve râzând haotic. Dar nu cred...apoi se uită împrejur.
-Dacă Oraşul Morţii a auzit de Sinapsa lunii sunt moartă , spune Eve râzând haotic. Dar nu cred...apoi se uită împrejur.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
- Nu cred că a auzit. Spuse el.
- Doar tatăl meu dacă a auzit. Dar nu-ți fie teamă, nu o să-ți facă nimic. Îi spuse el zâmbind cu scopul de a o liniști pe Eve.
- Doar tatăl meu dacă a auzit. Dar nu-ți fie teamă, nu o să-ți facă nimic. Îi spuse el zâmbind cu scopul de a o liniști pe Eve.
Metonymy- Game Master
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Eve zâmbea oarecum fals, ea ştia că tot Universul era împotriva el şi totuşi se înşelase, unii nici măcar nu auziseră . Dintr-o dată nori ameninţători de ploaie se adunaseră în jurul oraşului. Eve îşi făcea cruci la văzul acelor forme apoi pronunţă cuvintele:
-Ageis . Şi un scut înconjură oraşul. Îl trase pe Death de mână cât să se ascundă pe undeva pe acolo.
-Se pare că Arden m-a găsit...puteai să spui şi tu o rasă mai uşoară să fac o schimbare temporară . Că aşa n-avea cum să mă miroasă.
Eve nu ştia ce o apuca, dar era doar speriată ca Arden să nu îi fure ceea ce căutase de ani întregi. Îl îmbrăţişase pe Death şi îi spuse:
-Aşteaptă-mă aici , nu o voi lăsa să vă facă rău, şi dacă nu mai vin...nu mai aştepta...
-Ageis . Şi un scut înconjură oraşul. Îl trase pe Death de mână cât să se ascundă pe undeva pe acolo.
-Se pare că Arden m-a găsit...puteai să spui şi tu o rasă mai uşoară să fac o schimbare temporară . Că aşa n-avea cum să mă miroasă.
Eve nu ştia ce o apuca, dar era doar speriată ca Arden să nu îi fure ceea ce căutase de ani întregi. Îl îmbrăţişase pe Death şi îi spuse:
-Aşteaptă-mă aici , nu o voi lăsa să vă facă rău, şi dacă nu mai vin...nu mai aştepta...
- Sex :
Viața Utilizatorului :
- Ce vrei să faci? zise Death the Kid îngrijorat.
Văzând fenomenele meteorologice stranii din jurul orașului Death the Kid începe să strige:
- Liz! Patty! Veniți la mine. Nu peste scurt timp au apărut cele două gemene Thompson. "Ce e Death?" a zis Liz.
- Transformati-vă în arme, repede. Cele două gemene se transoformaseră în două pistoale perfect simetrice, care au căzut în mâna lui Death the Kid.
Văzând fenomenele meteorologice stranii din jurul orașului Death the Kid începe să strige:
- Liz! Patty! Veniți la mine. Nu peste scurt timp au apărut cele două gemene Thompson. "Ce e Death?" a zis Liz.
- Transformati-vă în arme, repede. Cele două gemene se transoformaseră în două pistoale perfect simetrice, care au căzut în mâna lui Death the Kid.
Metonymy- Game Master
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Scutul din jurul oraşului avea să-l protejeze de orice primejdie. Pe Death şi întregul oraş, acţiunea se petrecea înafara oraşului la sfârşitul scutului.
-Arden, opreşte-te!
-Tu şi scutul tău...păcat ca nu-l poţi folosi de două ori, mică prinţesă dependentă de dragoste.
Spunând acestea Arden afişează nişte ochi ciudaţi şi negri cu care te putea trage în oricare din lumile ei. Pe Eve ştia că nu o poate omorî aşa de uşor, de aceea apela la cel mai slab punct al ei iubirea.
-Crezi că tipul ăla te iubeşte? Te foloseşte ca pe un mop dacă n-ai observat.
-Minţi, îi spunea Eve pregătindu-şi tactica.
Arden o prinse pe Eve într-una din iluziile ei cumplite, neavând să-i mai dea drumul vreodată. Mii de fiori o cuprinseră pe Eve, căci în faţa ochilor ei vedea numai disperare şi tristeţe , mai ales ură numai din vina ei. Urechile ei începuseră din nou să o suprasolicite şi reactorul la fel. Deoarece iluzile lui Arden erau 99% reale, nu putea scăpa aşa uşor din ele.
-Arden, opreşte-te!
-Tu şi scutul tău...păcat ca nu-l poţi folosi de două ori, mică prinţesă dependentă de dragoste.
Spunând acestea Arden afişează nişte ochi ciudaţi şi negri cu care te putea trage în oricare din lumile ei. Pe Eve ştia că nu o poate omorî aşa de uşor, de aceea apela la cel mai slab punct al ei iubirea.
-Crezi că tipul ăla te iubeşte? Te foloseşte ca pe un mop dacă n-ai observat.
-Minţi, îi spunea Eve pregătindu-şi tactica.
Arden o prinse pe Eve într-una din iluziile ei cumplite, neavând să-i mai dea drumul vreodată. Mii de fiori o cuprinseră pe Eve, căci în faţa ochilor ei vedea numai disperare şi tristeţe , mai ales ură numai din vina ei. Urechile ei începuseră din nou să o suprasolicite şi reactorul la fel. Deoarece iluzile lui Arden erau 99% reale, nu putea scăpa aşa uşor din ele.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Death the Kid l-a invocat pe Beelzebub, skate-ul lui zburător, s-a urcat pe el, avântându-se spre Eve și trăgând întruna în Arden.
Când ajunse lângă Eve a spus:
- Nu crede ce-ți spune ea. Iubirea noastră e mai puternică de atât!
Când ajunse lângă Eve a spus:
- Nu crede ce-ți spune ea. Iubirea noastră e mai puternică de atât!
Metonymy- Game Master
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Însă Eve nu auzea nimic, era deja prinsă în iluzia ei şi nu ştia ce să facă...Îl vedea pe Death plecât ca toţi ceilalţi, îi vedea pe amicii ei omorânduse între ei...trecea prin clipe de groază.
Dar apoi îşi aduse aminte, de acel sărut lung de pe lună...de acele momente pe care le crezuse ireale la cât de repede s-au petrecut. Reactorul ei simţea odată rece, odată cald. Tocmai pentru că ea nu putea să moară aşa uşor îşi închise ochii îeşind din iluzia ei, şi îi deschise pe alţii care nu păreau să fie ai ei. O lumină albă ieşii din pieptul acestea , iar aripi imense şi albe acopereau acum cerul. Eve deschise ochii iar aceştia erau de un alb strălucitor. Ridicase din nori o armă ciudată şi acum avea de gând să atace cu ea.
-Sinapsa lunii?Aşa deci, te foloseşti de puterile tale până la urmă? Nu ţi-e teamă să fi descoperită?
-Cât timp îl am pe el...nu mi-e teamă de nimic.
Dar apoi îşi aduse aminte, de acel sărut lung de pe lună...de acele momente pe care le crezuse ireale la cât de repede s-au petrecut. Reactorul ei simţea odată rece, odată cald. Tocmai pentru că ea nu putea să moară aşa uşor îşi închise ochii îeşind din iluzia ei, şi îi deschise pe alţii care nu păreau să fie ai ei. O lumină albă ieşii din pieptul acestea , iar aripi imense şi albe acopereau acum cerul. Eve deschise ochii iar aceştia erau de un alb strălucitor. Ridicase din nori o armă ciudată şi acum avea de gând să atace cu ea.
-Sinapsa lunii?Aşa deci, te foloseşti de puterile tale până la urmă? Nu ţi-e teamă să fi descoperită?
-Cât timp îl am pe el...nu mi-e teamă de nimic.
- Sex :
Viața Utilizatorului :
Pagina 3 din 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Pagina 3 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum