Joc De Rol
Mesaj pentru Role-Playeri Popuppng

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Joc De Rol
Mesaj pentru Role-Playeri Popuppng
Joc De Rol
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Mesaj pentru Role-Playeri

In jos

Shy Mesaj pentru Role-Playeri

Mesaj Scris de Metonymy 11/4/2013, 10:57

Buna, Vizitator , interesant că vrei să citești acest mesaj.

Ei bine ce pot să spun, am facut acest mesaj cu scopul de a motiva noi membrii pentru a face roleplay.
Vreau să spun că eu nu sunt perfect, nu am gramatică perfectă (O cam dau în bară cu ii), nu am exprimare perfectă, nu tot timpul pot să-mi imaginez povestea perfect, și totuși nu mă las bătut. Chiar dacă unii dintre voi sunteți mai slabi iar alții mai talentați nu va lăsați bătuți!
Nu trebuie să fiți timizi, nimeni nu vă mănâncă nici nu vă ceartă. Dacă vi se pare că un Mastru al Jocului vă ceartă trimiteți-mi un pm și o să rezolv eu.
Nu trebuie să aveți gramatică perfectă sau exprimare perfectă pentru a face Roleplay, trebuie doar să vreți!
Așa că, numai stați în umbră, citind roleplay-urile făcute de alți membrii, treceți la acțiune.
Creați un subiect ; Alăturați-vă unui joc , distrațivă.

Dacă totuși crezi că roleplay-ul nu e de tine, atunci încearcă să scrii povești. Și eu am scris câteva , chiar dacă nu sunt extraordinare, nu trebuie să fiți dezamagiți, acel ceva pe care tu l-ai scris, folosindu-te de mintea ta, de imaginația ta , de mânile tale, acel ceva... este o creație de-a ta. Dacă nu te vei da bătut și o să continui, cu timpul vei deveni mai bun. Și asta urmăresc și eu să fac.

Iar pentru cei care întotdeauna au admirat poeziile, și au vrut să scrie una... Nu mai stați aici, mergeți și postați, nu trebuie să rimeze sau să aibă vreun sens. (Bine, doar puțin sens, că doar nu o să punem cuvinte la întâmplare și o să le numim poezii)

Din moment ce ai citit până aici, am observat că îți pasă. Așa că hai, alătură-te comunitații Joc de Rol !!
Cum să încep?
1. citește: Cum să fac Roleplay?
2. citește: Cum să creez un subiect RP?
3. citește Foaia de Personaj

Pagina Officiala de Feisbuc

Numai bine,
Fondatorul Joc de Rol
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sex : masculin