Joc De Rol
Ucenicul Popuppng

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Joc De Rol
Ucenicul Popuppng
Joc De Rol
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ucenicul

4 participanți

In jos

Ucenicul Empty Ucenicul

Mesaj Scris de Kepos 25/4/2013, 13:20

Cap.I Imi doream practica nu teorie
Era sambata, vantul sufla cu putere prin geamurile sparte ale casei magistrului meu. Degetele imi erau inghetate dar in ciuda acestui fapt incercam sa tin pasul cu domnul Smith si sa incerc sa trec in carnetelul de notite tot ce imi dicta el. Domnul Smith era magistrul meu si ma invata cum sa pun in practica exorcizarea. Eram deja in ucenicia lui de aproximativ 6 luni si in tot acest timp nu prea am invatat nimic deoarece eram lenes si nu prea imi placea sa studiez si sa invat atat de multa teorie. Tot timpul domnul Smith imi spunea ca preotii sunt putin smintiti la cap si ca lumanarile si crucile lor nu pot sa scoata un demon dintr-o persoana. Si eu aveam aceasi parere despre preoti, nu prea ii toleram.
Iarna trecuse si deja ardeam de nerabdare ca domnul Smith sa imi incredinteze sarcina de a face o exorcizare dar tot timpul imi spunea ca nu sunt inca pregatit. Intr-o dimineata in jurul orei 6, magistrul meu ma trezise brusc din somn palmuindu-mi obrazul stang cu putere. Mi-a spus sa ma imbrac urgent deoarece astazi o sa pun in practica tot ce am invatat si o sa exorcizez o fetita de 6 ani. Cand am auzit nu mi-a venit sa cred, eram speriat si in acelasi timp foarte bucuros. Dar ce mi se parea ciudat era ca fetita pe care trebuia sa o exorcizez avea doar 6 ani. Erau foarte rare cazurile cand copii sub 11-12 ani sa fie posedati.
Dupa aproximativ 6 ore de calatorie am ajuns la casa unde locuia fetita. Parintii ei erau ingrijorati si nu mai stiau de capul lor. Eu am simtit un frig puternic care imi strabatea corpul din cap pana in picioare cand am vazut fetita posedata. Acesta era un semn ca un demon foarte puternic era aproape de noi. Nici nu pot sa descriu in ce hal arata fetita posedata si ce fel de lucruri facea, era ceva inuman, ceva hidos si ingrozitor. Era schimonosita la fata si din gura ei ieseau fel si fel de sunete infioratoare. Magistrul meu ma batuse usor cu mana pe umarul stang si imi zise sa incep exorcizarea, ii ruga pe parintii fetitei sa iasa afara din odaie si el ii urma trantind usa cu putere in urma lui.

Cap.II Prima mea exorcizare

Eram doar eu si fetita, eram ingrozit, tremuram din toate incheieturile. Am stat aproximativ 10 minute si m-am uitat la ea cum se incrunta si scotea zgomote infernale pana cand dintr-o data isi fixa privirea la mine. Ochii incepura sa devina rosii ca sangele si membrele ei se lungeau, devenind o creatura cum nu mai vazusem in viata mea, dintii au crescut cu cel putin 4 cm si au devenit ascutiti, barbia se incovoiase si unghiile ii devenisera gheare. Eram la un pas de a muri de frica, inima imi batea atat de tare cum nu mai batuse niciodata, ma simteam singur si aveam impresia ca magistrul meu ma parasise, lasandu-ma sa fac fata singur oribilului monstru. Din instinct am incercat sa deschid usa odaii si sa fug dar era incuiata. Nu imi venea sa cred. Cine putea sa o incuie inafara de magistrul meu? Atunci chiar am crezut ca sunt pierdut si ca aveam sa mor dar brusc mi-am amintit de carnetelul de notite ce il aveam in buzunar. Acolo aveam notate toate metodele de a alunga un demon. Am scos carnetelul repede din buzunar in timp ce hidoasa bestie se indrepta foarte usor spre mine si am inceput sa citesc cu glasul tremurand de frica incantatiile care mi le predase domnul Smith cu 2 luni in urma. Bestia se oprise in loc dar inca mai scotea pe gura acele zgomote infioratoare, parea ca nu mai poate sa se miste. Spre fericirea mea bestia era imobilizata datorita incantatiilor pe care le-am citit din carnetelul meu. Am scos repede din rucsacul cu instrumente care il primisem de la magistrul meu cand am intrat in ucenicia lui un lant de grosimea a doua degete si lungimea de aproximativ 2 metri care era tot ruginit. L-am folosit pentru a lega bestia imobilizata ca sa ma asigur ca nu o sa ma poata ataca. Dupa ce terminasem de legat bestia am inceput sa caut in carnetelul de notite incantatia de exorcizare pentru a scoate demonul din fetita ce luase infatisarea unei bestii. Am gasit incantatia si am inceput sa o citesc in graba, in timpul acesta parca se cutremura toata casa si geamul de la odaie s-a spart. Am vazut ca bestia incepu sa revina la forma fetitei de 6 ani si in timpul acesta un abur negru iesea din gura ei. Dintr-o data am auzit usa odaii ca se deschide, era magistrul meu. Fetita de 6 ani era lesinata pe jos si magistrul meu incepu sa ma aplaude si sa imi spuna ca am facut o treaba excelenta. Eram foarte bucuros dar si putin suparat din cauza faptului ca domnul Smith ma lasase singur in odaie cu fiorosul demon. I-am cerut o explicatie pentru asta si mi-a zis ca incerca sa ma testeze. Era mandru de mine si asta imi dadea un sentiment foarte placut. A fost prima mea exorcizare si am reusit sa o duc la bun sfarsit fara vreo porblema.

Ultima editare efectuata de catre Frein in 26/4/2013, 05:42, editata de 5 ori
Kepos
Kepos
Începator

Sex : masculin
Puncte : 4630
Aprecieri : 5
Varsta : 28
Localizare : La spitalu' de nebuni
Viața Utilizatorului : Sunt Bine [0]

Sus In jos

Ucenicul Empty Re: Ucenicul

Mesaj Scris de Soul 25/4/2013, 13:59

Ai putea dezvolta mai mult actiunea, sa ne explici mai mult ce se intampla sa ne introduci mai tare in poveste. De exemplu cand zici "Parintii ei erau ingrijorati si nu mai stiau de capul lor." poti explica si descrie mai mult "scena" ca sa-i fie cititorului mai usor sa "vada" povestea, dar in rest e awesome. Astept capitolu' II, sunt curios! :D
Soul
Soul
Ex-Staff
Ex-Staff

Puncte : 4455
Aprecieri : 16
Varsta : 31
Localizare : Transilvania - the land of vampires and werewolves and shit

Sus In jos

Mesaj Scris de Metonymy 26/4/2013, 05:20

Interesantă povestea, continuă. E și puțin amuzantă.
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Puncte : 6367
Aprecieri : 17
Localizare : Somewhere over the rainbow
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie

Sus In jos

Mesaj Scris de Kepos 26/4/2013, 05:29

:))))
Kepos
Kepos
Începator

Puncte : 4630
Aprecieri : 5
Localizare : La spitalu' de nebuni

Sus In jos

Mesaj Scris de Soul 26/4/2013, 05:30

Hah, chiar mi-o placut al 2-lea capitol, faza cu exorcizarea ai narat-o bine!

Nu stiu daca-ti plac anime-urile dar iti sugerez sa te uiti la Blue Exorcist daca-ti plac chestii le de genu' :D
Soul
Soul
Ex-Staff
Ex-Staff

Puncte : 4455
Aprecieri : 16
Varsta : 31
Localizare : Transilvania - the land of vampires and werewolves and shit

Sus In jos

Mesaj Scris de Castiel 27/4/2013, 08:47

ii faina povestea, tineo tot asa ;)
Castiel
Castiel
Artistul Lunii
Artistul Lunii

Puncte : 4500
Aprecieri : 8
Localizare : America
Categoria Favorită : Roleplay: Sci-Fi

Sus In jos

Mesaj Scris de Metonymy 23/7/2013, 12:47

Am mutat acest subiect la Lucrari Abandonate deoarece autorul nu a mai prezentat interes. Daca se razgandeste trebuie sa-mi trimita un PM cu link-ul de la subiect si sa-mi spuna sa-l mut la loc.
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Puncte : 6367
Aprecieri : 17
Localizare : Somewhere over the rainbow
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie

Sus In jos