Joc De Rol
WEASEL - Gânduri. Popuppng

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Joc De Rol
WEASEL - Gânduri. Popuppng
Joc De Rol
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

WEASEL - Gânduri.

2 participanți

In jos

WEASEL - Gânduri. Empty WEASEL - Gânduri.

Mesaj Scris de Weasel 13/4/2013, 07:20

Era seară. Și mi-am promis că n-o să mă las târâtă în aceeași lume purtată de minciuni și clișee.O promisiune e o promisiune, până o încalci...
Și sunt tot aici gândindu-mă ”De ce?”. ”De ce eu?” Sunt indusă în eroare și caut o scăpare. Mi-e predestinat să mă las amăgită constant de vorbe și comportamente false. Cuvintele sunt otrăvitoare,ca niște vicii. Sunt folosite pentru a te îndulcii și pentru a te face să te simți bine [...] pe moment, până ce constați că sunt false și că ai fost un prost când ai crezut în ele! Și de ce ai fi crezut în ele? Pentru că ai fost un prost ești in continuare un prost. Te atrage frumosul! Tânjești să te afirmi, să fi ascultat și acceptat pentru ceea ce ești. Dar n-o să fi niciodată,pentru că ei, n-o să te accepte pentru ceea ce ești și vor încerca să te schimbe prin cuvinte ; iar tu, un netot, te vei schimba...fie că vrei sau nu...
Tu, o să te trezești dimineața și o să fi gata să începi o nouă zi. O să-ți alegi zâmbetul de pe raft și o să te înfigi în oglindă. O să te uiți dacă totul pare okay..și o pară. Din perpectiva ta, tot ce face trimitere la tine e okay. Ești un narcisist dar nu convins ; vrei atenție dar nu vrei.Ești schimbat! Ei te-au schimbat. Și acum că te-au amăgit, te lasă să te amăgești în continuare, de data asta singur. O să pășești în cercul lor infect și o să ai impresia că ești fericit , dar n-o să fi. O să te adaptezi noilor condiții și o să trăiești după regulile lor. O să-ți pară totul în regulă,până vei deveni o clonă a lor. Și când nu vei mai avea o viața a ta, o să-ți dai seama că nu te mai poți schimba. O să-ți rămână umbra neschimbată. Ea o să păstreze inocența, iar tu o să privești la umbra ta jucăușă, dorindu-ți să nu fi fost târât în groapă.
Weasel
Weasel
Bronz IV
Bronz IV

Sex : feminin
Puncte : 4808
Aprecieri : 25
Varsta : 27
Viața Utilizatorului : Sunt Bine [0]

Sus In jos

WEASEL - Gânduri. Empty Re: WEASEL - Gânduri.

Mesaj Scris de Metonymy 13/4/2013, 07:32

Ceea ce ai scris tu este frumos! Continuă tot așa. Tutuși pare puțin trist.

Topic Mutat =>> Altele
Metonymy
Metonymy
Game Master
Game Master

Sex : masculin
Puncte : 6367
Aprecieri : 17
Varsta : 28
Localizare : Somewhere over the rainbow
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie

Sus In jos

Mesaj Scris de Weasel 13/4/2013, 07:43

Merci :3. Eh,doar impresii. Poate e puțin trist. Dar aici am vrut să fac referire la niște chestii,prin care trec mulți ”tineri” nowadays.
Weasel
Weasel
Bronz IV
Bronz IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Weasel 13/4/2013, 09:18

Ce suntem noi? Suntem copii care visează la lucruri mărunte. Copii pentru care lucrurile nesemnificative ”ca fluturasii”, sunt adevărate palete de culori. Copii pentru care inocența e infinită și aspirațiile nenumărate. Nu știm ce vrem de la viață și de fapt asta e esența. Ne bucurăm de clipe mărunte și zâmbim din orice ne provoacă plăcere. Nu ne preocupă ziua de mâine fiindcă suntem prea ocupați să o trăim pe cea de azi. Suntem în lumea noastră :”Trăim pentru a proteja prințesa din castel și pentru a omorî balaurul care distruge vise”.Suntem : pirați,prințese,regi și tot soiul. E lumea noastră și suntem capitivi în ea atât timp cât ne învârtim pe aceeași bucată de teritoriu. Noi nu creștem, ne maturizăm. Copii rămânem până la sfârșit, sau până renunțăm..doar că cu cât creștem suntem capabili să ne apărăm principiile fără a fi ”soldați sau pirați” ci cu ajutorul unor compatrioti ce au ca scop să ne încurajeze și să ne ajute să distrugem balaurul încă existent.Adulți ne vom numi când vom fi pregătiți să dăm drumul copilăriei. Atunci vom rămâne cu realizările noastre și vom lupta în continuare pentru a dobândii altele noi.
Weasel
Weasel
Bronz IV
Bronz IV

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum